Академічний симфонічний оркестр

Северодонецк, КЗ Сєвєродонецького коледжу культури і мистецтв ім. С.Прокоф’єва
Билеты от 50 грн!
Купить билет на Академічний симфонічний оркестр - 21.12.2019 18:00

21 грудня 2019 року Луганська обласна філармонія запрошує на концерт Академічного симфонічного оркестру за участі запрошеної артистки – Вікторії Задворної, творчість якої відома не тільки в Україні, але й за кордоном.

Концерт оркестру під керівництвом диригента Назара Яцківа подарує всім присутнім особливу атмосферу позитиву та душевності, планується багато музичних сюрпризів, приємних композицій.

У цей вишуканий музичній вечір свій спів даруватиме Вікторія Задворна – оперна співачка (сопрано), лауреатка міжнародного фестивалю миру та дружби (Іспанія), дипломантка міжнародного конкурсу ім. Франциско Віньяса (Барселона, Іспанія), яка виконає яскраву програму у супроводі Академічного симфонічного оркестру. Виступи Вікторії проходять у багатьох країнах по всьому світу (Німеччина, Іспанія, Бразилія, Польща, США). А 21 грудня артистка даруватиме своє мистецтво сєвєродончанам та гостям міста.

У неперевершеному виконанні Вікторії Задворної ви почуєте оригінальні версії оперної класики в рок-обробці, також твори з кращих європейських і американських мюзиклів, рок-опер, популярної класики в стилі опера-кросовер. До концерту увійдуть цікаві музичні твори композиторів К.М. Вебера, Е.Л. Уеббера, Е. Морріконе та Д. Вільямса. Приємним сюрпризом для всіх присутніх стане виконання авторських композицій Вікторії.

Отже, не пропустіть, тільки 21 грудня 2019 року о 18.00 у концертній залі Сєвєродонецького коледжу культури і мистецтв імені Сергія Прокоф’єва на Вас чекає незабутній музичний вечір!

У програмі: твори композиторів К.М. Вебера, Е.Л. Уеббера, Е. Морріконе, Д. Вільямса, В. Задворної та інші.
Лектор-музикознавець: Тетяна Пліс
Диригент – Назар Яцків /Україна/
Солісти: Вікторія Задворна


Северодонецк, КЗ Сєвєродонецького коледжу культури і мистецтв ім. С.Прокоф’єва
Билеты от 50 грн!
Купить билет на Академічний симфонічний оркестр
Афиша Северодонецк, КЗ Сєвєродонецького коледжу культури і мистецтв ім. С.Прокоф’єва 2020. Купить билеты в Северодонецк со скидкой онлайн. Концерты в Северодонецк