«Бременські музики»

Запоріжжя, Концертний зал ім. Глінки
Билеты от 60 грн!
Купить билет на «Бременські музики» - 19.01.2020 12:00

Музична фантазія на тему казок Братів Грімм
«БРЕМЕНСЬКІ МУЗИКИ»
в рамках мистецького проекту «Філармонія – дітям»
Музика Г.Гладкова
Лібрето В.Ліванова, Ю.Ентіна
Український переклад Я.Стельмаха
З малечку усі знають і люблять пісню «Мы к вам заехали на час» -, яку співають «Бременські музики» у відомому мультфільмі, створеному за мотивами старовинної німецької казки.

Мультфільм «Бременські музики» з геніальною музикою Геннадія Гладкова та дотепними віршами Юрія Ентіна, побачив світ у 1969 році і одразу ж отримав всенародну любов, визнання і популярність.

До 200-річчя казки Братів Грімм та 50-річчя її музичної версії артисти Запорізької обласної філармонії підготували свою сценічну версію знайомої казки «Бременські музики». В ній поєднані елементи сюжету з мультфільму та із п’єси Василя Ліванова і Юрія Ентіна, що посилює основну інтригу твору.

Безсумнівний бренд цієї культової музичної фантазії – яскрава динамічна «рок-н-рольна» музика і пісні Геннадія Гладкова, які однаково близькі, як дітям, так і дорослим.

Тож, запрошуємо Вас «на час» разом з артистами Запорізької обласної філармонії знову поринути у пригоди відчайдушних друзів Пса, Віслюка, Півня, Кота, які перемогли підступного Сищика та недотепного Короля, об’єднавши у пару сміливого Трубадура і чарівну волелюбну Принцесу.

У постановці вистави беруть участь як вже добре знайомі глядачам артисти Запорізької обласної філармонії, так і молоді талановиті співаки.

Музикознавець, заслужений працівник культури України Алла Ходакова.

Метки:

Запоріжжя, Концертний зал ім. Глінки
Билеты от 60 грн!
Купить билет на «Бременські музики»
Афиша Запоріжжя, Концертний зал ім. Глінки 2020. Купить билеты в Запоріжжя со скидкой онлайн. Концерты в Запоріжжя