Михайло Грицкан та друзі / В.Висоцький"Я конечно,вернусь…"

Київ, МЦКМ (Жовтневий палац)
Билеты от 170 грн!
Купить билет на Михайло Грицкан та друзі / В.Висоцький"Я конечно,вернусь…" - 25.01.2020 19:00

25 січня о 19:00 в МЦКМ «Жовтневий Палац» відбудеться концерт-триб’ют «Я, конечно, вернусь…» заслуженого артиста України Михайла Грицкана на честь Дня народження легендарного Володимира Висоцького.

Висоцький відіграв велику роль у творчості Михайла Грицкана. За словами самого співака, Володимир Семенович став його «заочним наставником» та надихнув займатись мистецтвом.

«Я вважаю Володимира Висоцького своїм учителем та прикладом для наслідування. За своє життя він написав понад 600 пісень і чимало віршів. Сила Володимира Семеновича в тому, що кожен міг знайти себе в його піснях. Я радий, що і мені пощастило побувати на його концерті. Експресія і манера цієї людини не залишила мене байдужим». — ділиться Михайло Грицкан.

Вже 25 січня шанувальники творчості Висоцького мають унікальну можливість почути улюблені хіти у виконанні Михайла Грицкана та його друзів — гуртів «Фата Моргана», HIGH UP 5, Олександра Яременка та ін.
Пісні маестро зазвучать абсолютно по-новому — в різних стилях, різному супроводі (від гітари до рок-гурту). Це буде свіже бачення вічно-актуальної творчості Володимира Висоцького. Його музика — це океан прагнення волі, протистояння злу гострої статири, доброго гумору та великої любові.
Концерт «Я, конечно, вернусь…» — нагода зануритись в атмосферу творчості Володимира Висоцького, оповиту чарівним та унікальним тембром голосу Михайла Грицкана.

Метки:

Київ, МЦКМ (Жовтневий палац)
Билеты от 170 грн!
Купить билет на Михайло Грицкан та друзі / В.Висоцький"Я конечно,вернусь…"
Афиша Київ, МЦКМ (Жовтневий палац) 2020. Купить билеты в Київ со скидкой онлайн. Концерты в Київ