Новорічна казка-феєрія «Красуня та Чудовисько»

Київ, ТРЦ Універмаг «Україна»
Билеты от 200 грн!
Купить билет на Новорічна казка-феєрія «Красуня та Чудовисько» - 28.12.2019 12:00

Казка-феєрія «Красуня і Чудовисько»
Тривалість – 1 година

Подаруй своїй дитині Новорічне диво.

ТРЦ Універмаг «Україна» та Планета розваг запрошують на казкову феєрію «Красуня та Чудовисько». Розіграш подарунків від Діда Мороза. Чарівний світ розваг чекає на самого кмітливого!

Придбавши квиток на Казку-феєрію, ви маєте можливість отримати знижку 50грн. на вхідний квиток в Планету розваг та провести весь день на атракціонах. З перших хвилин вистави, глядач поринає в історію замку, на який було накладено прокляття і в якому усі люди перетворені на речі, а принц – на страшного звіра. У виставі глядачі приймають активну участь у іграх та вікторинах, допомогають героям на шляху до втілення своїх мрій. Загальнолюдські цінності, розкриті акторами на сцені, заохочують юного глядача пишатися своїм рішенням, формуючи задатки людяності у дітях.

Вистава підкріплена якісним живим вокалом, вона подарує Вам і Вашим дітям казку і непоборну віру в диво, яке обов язково станеться, доклади ми до цього трішки зусиль. Щасливий фінал нашої історії, подарує дітям переконання, що при наполегливій праці наші мрії обов᾿язково здійснюються, і, головне, майбутнє залежить тільки від нас самих….

Герої нашої казки – Красуня Бель, Люмьєр, Чудовисько, Дід Мороз та Снігуронька чекають на зустріч з вами.

Метки:

Київ, ТРЦ Універмаг «Україна»
Билеты от 200 грн!
Купить билет на Новорічна казка-феєрія «Красуня та Чудовисько»
Афиша Київ, ТРЦ Універмаг «Україна» 2020. Купить билеты в Київ со скидкой онлайн. Концерты в Київ