Новорічне Вар’єте

Київ, Caribbean Club
Билеты от 4600 грн!
Купить билет на Новорічне Вар’єте - 31.12.2019 22:00

НОВОРІЧНЕ ВАР’ЄТЕ 2020 в CARIBBEAN CLUB!

Новий Рік – улюблене свято року!

Найяскравіша ніч вже зовсім скоро! Caribbean Club традиційно підготував приголомшливе святкування для своїх гостей – видовищне шоу, весела компанія, затишна атмосфера та досконале застілля!

Програма ночі:
– вишукане Вар’єте
– шквал емоцій та нестримні танці з кавер-бендом ULTRAMARINE girls band
– сюрпризи та гумор нашого незмінного ведучого Сержіо Куніцина
– спеціальне новорічне меню з традиційними стравами та вигадливими смаколиками

Ексклюзивно для гостей святкування – кращі вокально-танцювальні номери Вар’єте “Рояль”. Так, саме цієї новинки 2019, яка вже стала новою культурною традицією Києва та збирає шалені аншлаги!

Вар’єте – ідеальний супровід новорічного святкування. Улюблені пісні в цікавому, артистичному та часом гумористичному аранжуванні.

Шик, стиль, яскраві костюми та зваблива постановка – цей аналог паризьких кабаре зарядить враженнями на весь прийдешній рік.

Перші години нового року ми будемо танцювати під живе виконання улюблених пісень у виконанні ULTRAMARINE girls band. За давньою “карибською” традицією – натанцюємо собі гарний настрій, натхнення та успіх у новому році!

В цю ніч ваш святковий стіл не обійдеться без вишуканих страв та традиційний “обов’язкових” наїдків. Так, наші кухарі приготували спеціальне меню і ви точно будете приємно вражені.

Caribbean Club – експерт у святах та гарному настрої вже 22 роки

*У вартість квитка входить – відвідування шоу-програми, фрукти та холодні закуски, пляшка шампанського на двох (або півпляшки на особу).

Метки:

Київ, Caribbean Club
Билеты от 4600 грн!
Купить билет на Новорічне Вар’єте
Афиша Київ, Caribbean Club 2020. Купить билеты в Київ со скидкой онлайн. Концерты в Київ