Папаши

Одеса, Одеський академічний театр музичної комедії ім. М. Водяного
Билеты от 440 грн!
Купить билет на Папаши - 05.02.2020 19:00

«Татусі» (“Geronimo”) – комедійна мелодрама, яка піднімає дуже важливу та актуальну, але часто замовчувану тему – тему «недільних батьків».

П'єса розглядає психологію адекватних чоловіків, яким не начхати на своїх дітей, і які змушені «вигризати» своє право спілкування з чадом. Про що можуть розмовляти двоє молодих і здорових чоловіків на парубочому за пляшкою алкоголю? Про жінок? Безумовно. Про донжуанських пригоди? Неодмінно. Але не тільки. Вони стали жертвами розлучення. У обох одна проблема – дитина. Як відвоювати право бачитися з ним, спілкуватися без будь-яких юридичних перешкод?

Напередодні Різдва, рятуючись від самотності, новоспечені приятелі придумують свято. Наряджають ялинку, накривають на стіл, переодягаються в Дідів Морозів. Ідея свята – випити опівночі шампанського, зателефонувати своїй дитині і побажати йому щасливого Різдва. Але дзвінок шестирічному сину одного з героїв валить обох в шок – дитина сама вдома!

У головних ролях зірки театру і кіно: Віктор Логінов, Олександр Якін.

Автор п'єси – французький драматург Давид Декка.
Режисер – Петро Орлов.

Метки:

Одеса, Одеський академічний театр музичної комедії ім. М. Водяного
Билеты от 440 грн!
Купить билет на Папаши
Афиша Одеса, Одеський академічний театр музичної комедії ім. М. Водяного 2020. Купить билеты в Одеса со скидкой онлайн. Концерты в Одеса