Різдвяна Фабрика Мрій (вихідний день)

Київ, ВДНГ, павільйон 2
Билеты от 200 грн!
Купить билет на Різдвяна Фабрика Мрій (вихідний день) - 21.12.2019 10:00

На ВДНГ відкриють фабрику ялинкових прикрас

На «Різдвяній фабриці мрій» виготовлятимуть ялинкові іграшки та вчитимуть здійснювати мрії.

Нова локація розпочне свою роботу на ВДНГ вже 1 листопада. «Різдвяна фабрика мрій» – це величезний павільйон, який перетворили у справжнє європейське місто з неймовірно реалістичними декораціями. Звідси усі відвідувачі потрапляють у казкову фабрику, де проходять  інтерактивну гру, під час якої знайомляться із процесом виготовлення справжніх скляних ялинкових прикрас, а також дізнаються рецепт здійснення мрій.

За легендою на виробництві працюють лише ельфи, які виконують бажання із дитячих новорічних листів. Зазвичай ці бажання прості та матеріальні, такі реалізують у першу чергу. Та є на фабриці окрема кімната, у ній  складають листи із величезними мріями – про польоти на Марс, про мир у всьому світі, про чисту планету, тощо. Ці мрії відкладають «на потім», бо виконати їх – надважко. Проте один з ельфів знайшов стару фабрику по здійсненню мрій і відновив її роботу! Саме сюди й потраплять усі, хто вирішить відвідати «Різдвяну фабрику мрій» на ВДНГ.

У павільйоні №2 на ВДНГ створили казкову атмосферу – неймовірні декорації ззовні та всередині насичують відвідувачів духом різдва. Фоє – наче святковий ярмарок, де можна не тільки купити ялинкові прикраси, а ще й випити кави. Посередині – вхід на виробництво, за дверима якого можна дізнатися деталі створення ялинкових прикрас: видування іграшок зі скла, сріблення, розмальовування, а також – секрет здійснення мрій. І все це – під час веселої інтерактивної гри з ельфами.

Важливо, що всі кімнати фабрики виглядають як справжнє казкове виробництво. Тут є і кабінет ельфа-чарівника, і величезні кімнати із неймовірним приладдям – горн для нагрівання заготівля майбутніх ялинкових прикрас та спеціальні ванни для їхнього сріблення, а також – ціла майстерня з прикрашання майже готового виробу. Наприкінці подорожі фабрикою гості разом з ельфом чіплятимуть іграшки з мріями на величезну ялинку. А крім цього  кожен учасник забере по кульці із власним бажанням додому, щоб прикрасити власне різдвяне дерево.

«Різдвяна фабрика мрій»  працюватиме щодня з 1 листопада по 19 січня у другому павільйоні на ВДНГ.

Метки:

Київ, ВДНГ, павільйон 2
Билеты от 200 грн!
Купить билет на Різдвяна Фабрика Мрій (вихідний день)
Афиша Київ, ВДНГ, павільйон 2 2020. Купить билеты в Київ со скидкой онлайн. Концерты в Київ