Театр «Киев Модерн-балет» Раду Поклитару. Ромео и Джульетта. Шекспирименты

Київ, Місце проведення: МЦКМ
Билеты от 150 грн!
Купить билет на Театр «Киев Модерн-балет» Раду Поклитару. Ромео и Джульетта. Шекспирименты - 28.05.2020 19:00

РОМЕО І ДЖУЛЬЄТТА (ШЕКСПІРИМЕНТИ)
за творами В. Шекспіра, на музику П. Чайковського, Г. Ф. Генделя та доби Ренесансу
Балет на 2 дії
Склад постановників
Лібрето, хореографія, постановка – Раду Поклітару
Сценографія – засл. діяч мистецтв України Андрій Злобін
Художник костюмів – Ганна Іпатьєва
Асистент хореографа – засл. арт. України Анатолій Козлов
Художник світла– Олена Антохіна
Звукорежисер – Олександр Курій

«Літературною основою балету, й джерелом мого натхнення стали сонети з “Ромео і Джульєтти” Вільяма Шекспіра. Завдяки використанню сценічного прийому «театр у театрі», артисти театру «КИЇВ МОДЕРН-БАЛЕТУ» розповідають історію своїх однолітків – молодих акторів, які вирішили поставити виставу про веронських закоханих. Самі не помічаючи того – опинившись у реальному житті в епіцентрі пристрастей шекспірівських героїв – вони перестають бути простими виконавцями своїх ролей…».
Раду Поклітару

У балеті “Ромео і Джульєтта” (Шекспірименти) переплітаються сучасний світ, і світ театральних підмостків, на яких киплять шекспірівські пристрасті. Чутливий глядач з перших безтурботних рухів і мізансцен вловить трагедію фіналу, що насувається.
Сценограф Андрій Злобін і художник костюмів Ганна Іпатьєва створили фантастичний, складний, та неймовірно привабливий простір, у якому співіснують реальні люди, й маски-актори старовинного ренесансного театру.
Вистава «Веронський  міф: ШЕКСПІРИМЕНТИ», разом із виставами «Дощ», «Болеро» та «Лускунчик» була відзначена премією «Київська пектораль-2007», в номінації: «Подія року».
Прем’єра вистави відбулася 25 січня 2007 року.
За період існування театру «Київ Модерн-балет» було створено 16 одноактних та 5 повнометражних балетів. Театр отримав 5 премій «Київська пектораль» за кращі вистави року.
Колектив успішно гастролював у Франції, Іспанії, Нідерландах, Бельгії, Португалії, Румунії, Китаї, Таїланді, Білорусії, Молдові, Південній Кореї, Естонії та в багатьох містах України.

Метки:

Київ, Місце проведення: МЦКМ
Билеты от 150 грн!
Купить билет на Театр «Киев Модерн-балет» Раду Поклитару. Ромео и Джульетта. Шекспирименты
Афиша Київ, Місце проведення: МЦКМ 2020. Купить билеты в Київ со скидкой онлайн. Концерты в Київ