Чарівна скрипка

Київ, Театр ляльок на лівому березі Дніпра
Билеты от 80 грн!
Купить билет на Чарівна скрипка - 27.12.2019 11:00

ЧАРІВНА СКРИПКА

Автор – Сергій Ковальов. Переклад з білоруської Володимира Підцерковного. Жанр – зимова казка.

А чи знаєте ви, що далеко в лісі живуть маленькі чоловічки-гноми? І в одного з них є чарівна скрипка, яка виконує бажання. От якби мати таку! Тоді б можна було стільки солодощів та іграшок начаклувати… Але не все так просто!

Разом із нашою героїнею, маленькою дівчинкою, хлопчики і дівчатка потрапляють у чарівний ліс, а потім і в будиночок, де мешкають гноми: добрий, але не дуже красивий, Хохлик та злий і підступний Карузлик. Наші маленькі глядачі, звісно, одразу зрозуміють, хто з братів-гномів хороший, а хто не дуже. А от дівчинку Карузликові вдалося підкупити солодощами, забавками та лестощами. Якби ж то вона знала, чому гном вирішив з нею «потоваришувати»! Звичайно, йому потрібна скрипка, яку може викрасти тільки людська істота! Але потрапивши до злих рук вона стільки біди може наробити!

Чи зрозуміє наша героїня, хто справжній друг, а хто лише прикидається? Чи оцінить вона непоказну доброту Хохлика і відмовиться від корисливих лестощів Карузлика? Про це наші маленькі глядачі дізнаються, завітавши на красиву, повчальну, сучасну казку.

Метки:

Київ, Театр ляльок на лівому березі Дніпра
Билеты от 80 грн!
Купить билет на Чарівна скрипка
Афиша Київ, Театр ляльок на лівому березі Дніпра 2020. Купить билеты в Київ со скидкой онлайн. Концерты в Київ