Georgia

Київ, Caribbean Club
Билеты от 650 грн!
Купить билет на Georgia - 29.02.2020 19:00

Selector Live представляє: Співачка та мульти-інструменталістка з Британії Georgia вперше в Києві

Колишня футболістка і барабанщиця Кейт Темпест, перший альбом якої ввібрав вплив Missy Elliott і пост-панку, – це все молода британська зірка Georgia. Свого часу вона ледь не проміняла футбольну кар'єру на спортивну і досі могла б грати за Arsenal Ladies. Але, зростаючи в музичній родині, Georgia обрала шлях, яким іде й нині. Її дебютник у 2015 супроводжувався гучними порівняннями з MIA та Missy Elliott та захопленими компліментами її грі на барабанах. До слова, на всіх інструментах на цьому альбомі дівчина грала сама. У січні 2020 вийде її другий сольний альбом Seeking Thrills, а вже згодом артистка зіграє свій перший концерт в Україні за підтримки Британської Ради.

Дата і місце: 29 лютого 2020, Caribbean Club.

Її тато – Ніл Барнз із електро-дуету Leftfield. Її дитяча кімната водночас була студією батькового гурту, і, за словами Georgia, вона за все своє життя просякла танцювальною музикою. «Я як людина складаюся з хаусу і техно. У нас удома постійно звучала музика Френкі Наклз, усі альбоми Trax, а також Джефф Міллз, Underground Resistance, Model 500. Вони назавжди закарбувалися в моїх уявленнях про продакшн, біти – оце все». Музика Georgia звучить так, ніби вона народилася десь на гарячих танцполах 1989 року, але увірвалася у 21 століття.

Цього року Georgia була особливо активною – одночасно з підготовкою до виходу альбому співачка встигла з'їздити в тур з гуртом Jungle. Також вона випустила декілька синглів – один із них, About Work The Dancefloor, – це втілення її вражень від клубної культури, з якою вона познайомилася в тривалих турах. «Вийти потанцювати, відчути ці емоції, цю колективну енергію в різних просторах. Це те олдскульне диско, захват танцмайданчика». Відео на найновіший трек Georgia Never Let You Go зняв Джозеф Коннор, відомий своїми роботами для Сема Сміта та Coldplay.

Метки:

Київ, Caribbean Club
Билеты от 650 грн!
Купить билет на Georgia
Афиша Київ, Caribbean Club 2020. Купить билеты в Київ со скидкой онлайн. Концерты в Київ