Kishe

Київ, CARIBBEAN club
Билеты от 220 грн!
Купить билет на Kishe - 25.02.2020 19:00

Телеканал М2 та Caribbean Club Concert Hall представляють серію концертів «Нова українська музика». Найцікавіші виконавці та гурти нового покоління щомісяця виступатимуть на сцені культового майданчика.

Відбором артистів для серії концертів займається продюсер телеканалу М2 Роман Муха.

«Ми представимо найяскравіших молодих зірок різних жанрів. Вони вже пройшли випробовування ефіром телеканалу М2, і телеаудиторія проявляла інтерес до них у вигляді рейтингів. Кожен з артистів, яких ми представимо унікальний, самобутній, несе класну енергетику і подарує багато приємних переживань», – розповідає Роман Муха.

25 лютого в рамках серії концертів «Нова українська музика» виступить поп-романтик та спокусник жіночих сердець – KISHE.

KISHE – артист, який завжди «на слуху».

KISHE – співак, який з кожним наступним треком відкриває свої НОВІ музичні сторони та приємно вражає прихильників.

Під пісні KISHE ноги самі мимоволі починають танцювати, а губи співати відомі рядки.

«Концерти цієї серії будуть цікаві не тільки тим, хто вже знайомий з цими артистами. Вони також зацікавлять всіх, кому хочеться пізнавати нову музику, розвивати свої смаки та просто класно проводити час під гарну музику. Приходьте і ви будете приємно вражені кожним виконавцем чи гуртом, яких ми разом з Caribbean Club представимо на нашій серії вечірок», – додає Роман Муха.

25 лютого приходьте у Caribbean Club Concert Hall, щоб запалити вечір разом з KISHE. Не пропустіть яскравий початок нової музичної традиції!

Метки:

Київ, CARIBBEAN club
Билеты от 220 грн!
Купить билет на Kishe
Афиша Київ, CARIBBEAN club 2020. Купить билеты в Київ со скидкой онлайн. Концерты в Київ