Lords of the Sound «GRAND CHRISTMAS» Святковий концерт!

Ровно, Рівненський Міський Будинок Культури
Билеты от 220 грн!
Купить билет на Lords of the Sound «GRAND CHRISTMAS» Святковий концерт! - 23.12.2019 19:00

Шановні друзі!
Святкова ціна на святковий Різдвяний концерт!
Будь-яке місце в центральному партері – 500 грн.
Пропозиція діє до 15.11.18 (включно).
Встигніть схопити найкращі місця по привабливій ціні!
Це – наш дарунок всім, хто хоче бути ближче до нас!

Завжди Ваш, оркестр LordsoftheSound!

28 та 29 грудня о 19:00 в Національному палаці мистецтв “Україна” різдвяно-новорічний концерт GrandChristmas від оркестру LordsoftheSound!

Новорічний настрій, дух Різдва, атмосфера любові та тепло сімейного кола огорнуть вас під найсвятковіші пісні та композиції у виконанні оркестру LordsoftheSound та запрошених гостей.

Ми всі так обожнюємо цей піднесений настрій, коли всім тілом усвідомлюєш красу миті, коли любов наповнює нас з середини та випромінюється всьому світові. І відтворити такий настрій під силу музиці! Музиці, в яку закладена гармонія Різдва, святість моменту, спокій серця та душі.

Ваші незабутні моменти у передноворічний вечір будуть створювати оркестр LordsoftheSound у супроводі хору, фіналісти та суперфіналісти вокальних талант-шоу Маргарита Мелешко, Ігор Петров, Ярослав Радіоненко, балет Colors, а також запрошені гості: квартет TenorsBel`Canto та Волинський народний хор.

Лорди даруватимуть живе звучання європейських різдвяних хітів та саундтреків до найулюбленіших новорічних фільмів. Також ви будете захоплені чаруючим виконанням українських народних колядок та щедрівок від Волинського хору. А несамовитої насолоди додадуть TenorsBel`Canto. Вони є цільним унікальним організмом, в якому 4 неперевершені голоси єднаються в абсолютній гармонії.

Але і це ще не все! Організатори готують сюрпризи та цікаві елементи, про які дізнаються глядачі безпосередньо на концерті GrandChristmas від LordsoftheSound!

Ви сповна відчуєте україно-європейський колорит, сплетіння європейських традицій та краси української культури! Давайте підтримаємо традицію європейців відвідувати різдвяні концерти, щоб наповнитися казковими моментами!

Чудеса відбуваються з тими, хто вірить в них! То ж не відмовляйте собі хоча б на пару годин зануритися в музичне дійство GrandChristmas від LordsoftheSound, і заряд натхнення та духовної гармонії на весь наступний рік – забезпечено!

Оркестр LordsoftheSound що концерту закохує в себе все більшу кількість глядачів, формуючи аудиторію вірних фанатів. Відвідувачі називають їх “найпозитивнішим оркестром”, відмічають неприховану щирість та харизматичність як музикантів, так і диригента Віталія Саражинського. А їх концерти наповнені шоу-складовими, гумором та теплим спілкуванням з глядачами.

Довірте свій вечір оркестру LordsoftheSound, приходьте з найближчими людьми і відчуйте єдність між собою та музикою особливого свята! Зіллємося разом з усією Європою в різдвяно-новорічному концерті 28 та 29 грудня в Палаці Україна!

В концерті беруть участь: оркестр LordsoftheSound, хор оркестру, квартет TenorsBel`Canto, Волинський народний хор.
Солісти: Ярослав Радіоненко, Маргарита Мелешко, Ігор Петров.
Диригент: Віталій Саражинський.
Продюсер: Андрій Новаторов.

Тривалість програми 2,5 години з антрактом.

Метки:

Ровно, Рівненський Міський Будинок Культури
Билеты от 220 грн!
Купить билет на Lords of the Sound «GRAND CHRISTMAS» Святковий концерт!
Афиша Ровно, Рівненський Міський Будинок Культури 2020. Купить билеты в Ровно со скидкой онлайн. Концерты в Ровно