Lords of the Sound "LOVE STORY"_Дніпро

Дніпро, Дніпропетровська філармонія ім. Л. Когана
Билеты от 250 грн!
Купить билет на Lords of the Sound "LOVE STORY"_Дніпро - 10.03.2020 19:00

Lords of the Sound запрошує на великий святковий концерт «Love Story»!

10 Березня о 19:00 у Дніпропетровській філармонії ім. Л.Когана неймовірно весняний і романтичний , святковий концерт до Міжнародного жіного дня – «Love Story» від Lords of the Sound!

Кожна жінка мріє провести День Закоханих особливо, очікує казковості, бажає вражень та емоцій.

І Lords of the Sound влаштують для вас справжній симфонічно-романтичний вечір! Традиційно найвідоміший український оркестр буде пестити ваш слух мелодійними, чуттєвими хітами світової музики з репертуару Whitney Houston, Gloria Gaynor, Sting та ін.., а також саундтреками з найромантичніших кінофільмів: Майстер і Маргарита, Зоряні війни, Сутінки, Титанік, Привід Опери, Ромео та Джульєтта, Амелі, Мулен Руж, Запах жінки, La La Land, Багряний пік та ін..

А особливим дарунком для закоханих – стане спеціальна частина шоу – GOLDEN ROMANTIC HITS!

Бурхливими емоціями у цей вечір вас наповнятимуть солісти хору, та майстерні вокалісти, Ярослав Радіоненко і Маргарита Мелешко.

Свято весни , кохання, ніжності та найщиріших почуттів 10 березня разом з оркестром Lords of the Sound у програмі «Love Story» – особливий подарунок закоханим серцям!

Диригенти оркестру: Віталій Саражинський та Шахрох Фатхізаде

Продюсер: Андрій Новаторов

Метки:

Дніпро, Дніпропетровська філармонія ім. Л. Когана
Билеты от 250 грн!
Купить билет на Lords of the Sound "LOVE STORY"_Дніпро
Афиша Дніпро, Дніпропетровська філармонія ім. Л. Когана 2020. Купить билеты в Дніпро со скидкой онлайн. Концерты в Дніпро