Pianoбой. ХICТОРI. Святковий концерт з оркестром

Київ, Київський Палац спорту
Билеты от 290 грн!
Купить билет на Pianoбой. ХICТОРI. Святковий концерт з оркестром - 08.03.2020 19:00

8 Березня Палац Спорту стане найромантичнішою та найдрайвовішою точкою на карті країни! В цей святковий вечір тисячі сердець будуть єднатись і співати разом під музику Pianoбой у супроводі оркестру. Дмитро Шуров запрошує тебе на святковий вечір і незабутній концерт на честь 10-річчя гурту! Саме тут ти першим почуєш наживо пісні з нового альбому ХІСТОРІ і побачиш спеціально створене масштабне концертне шоу!

Pianoбой – це унікальний артист сучасної української сцени для людей зі смаком. Його концерти – це міцний музичний коктейль з потужного рок-драйва та чуттєвої мелодіки. Його пісні знають та слухають як дорослі, так і їх діти. Під ці пісні кожен рік одружуються тисячі пар. Автор та виконавець таких хітів як “Кохання”, “Родимки”, “Перша Леді”, “Родина”, “Полуничне небо”, “Так добре з тобою” , “Все що тебе не вбиває”, “На Вершині” та “Шампанські очі”. Він – суддя 8 та 9 сезону “Х-фактора”, володар трьох премій YUNA…

У концерті 8 Березня талановитий автор та композитор заміксує для тебе гучний рок-бенд, симфонічний оркестр та сучасний електронний продакшн на вищому рівні. Новий альбом Pianoбой – сповнений світлом, життєстверджувальний та інтимний водночас – нікого не залишить байдужим. Тож беріть друзів та коханих, щоб разом співати та творити нашу спільну ХІСТОРІ!!

Метки:

Київ, Київський Палац спорту
Билеты от 290 грн!
Купить билет на Pianoбой. ХICТОРI. Святковий концерт з оркестром
Афиша Київ, Київський Палац спорту 2020. Купить билеты в Київ со скидкой онлайн. Концерты в Київ