Stand-Up ALFAVITO

Київ, Готель Алфавіто
Билеты от 200 грн!
Купить билет на Stand-Up ALFAVITO - 22.12.2019 19:00

«Stand-Up ALFAVITO»

Стендап вечір у вишуканому кафе-барі «FORTE», готелю «ALFAVITO»! «FORTE» – кафе-бар з особливою творчою атмосферою, родзинку якої надає виставка- продаж картин українських художників, виступ джазових колективів, музичних виконавців, зустрічі з відомими людьми.

Стендап – це сміливий та відвертий гумор про те, що відбувається з нами і навколо нас. На концерті кожен з присутніх стає частиною стендап-комедії. Коміки діляться з глядачами своїми думками та емоціями, які не залишать байдужим нікого! 22 грудня, виступають:

– СВЯТОСЛАВ МАРЧЕНКО – комік, якому не сидиться на місці. Він народився в місті Городище, навчався в Черкасах, живе в Києві, а померти походу збирається в Парижі. На його рахунку безліч виступів на багатьох стендап майданчиках країни. На додачу, Святослав Марченко, пише сценарії для телевізійних гумористичних проєктів України.
– СЕРГІЙ СТЕПАНИСЬКО – магістр української філології. Лютий Народознавець, який розповідає про те, чим живе його єдине кохання – БАТЬКІВЩИНА. Переможець «Розсміши коміка», учасник телевізійного фестивалю «Ліги Сміху», автор і учасник гумористичних проєктів.
– ДЕНИС ГОЛИШЕВ – резидент «Карате стендап клуба», автор студії «Мамахохотала».
– АНДРІЙ БЕРЕЖКО – учасник проєкту «Сomedy Батл» та «Відкритого мікрофону на «ТНТ», переможець «Розсміши коміка» та учасник телевізійного проєкту «Ліга Сміху».
– АРТУР ПЕТРОВ – сценарист телевізійних проєктів і кіно, батько двох дітей, учасник шоу «Комік на мільйон» на телеканалі ICTV.
– Ведучий вечора, ІВАН ЖОРНОКЛЕЙ – киянин з амбіціями приїжджого, стендап-комік, засновник та ведучий «Ukrainian Stand-Up Agency». Іван знайомить глядачів зі стендапом і може розповісти про них те, що вони самі не знали.

Тривалість програми – 90 хвилин. Рекомендовано особам від 18 років.

«Ukrainian Stand-Up Agency» – серйозний підхід до смішних подій!

Метки:

Київ, Готель Алфавіто
Билеты от 200 грн!
Купить билет на Stand-Up ALFAVITO
Афиша Київ, Готель Алфавіто 2020. Купить билеты в Київ со скидкой онлайн. Концерты в Київ