Stand-up. Winter holidays.

Київ, Caribbean Club
Билеты от 190 грн!
Купить билет на Stand-up. Winter holidays. - 31.01.2020 19:00

«STAND-UP: winter holidays!»

31 січня, 19:00, Caribbean Club Concert Hall!

Стендап – це сміливий та відвертий гумор про те, що відбувається з нами і навколо нас. На концерті кожен з присутніх стає частиною стендап-комедії. Коміки діляться з глядачами своїми думками та емоціями, які не залишать байдужим нікого!

Знайомі життєві ситуації, курйози, проблеми та теорії їх смішного вирішення. Все це і багато іншого на вечорі справжньої стендап-комедії!

1 вечір – 1 сцена – 6 супер-коміків – буде СМІШНО!
– МАКСИМ КРАВЕЦЬ – справжній сімейний експерт, людина, яка одружена вже півроку і десять років. Його жарти націлені на побутові проблеми, взаємовідносини з жінкою та родиною. А ще Максим – фіналіст проекту «Комік на мільйон» на телеканалі «ICTV», автор та актор гумористичного проекту «#шоуюри» на телеканалі «1 1», кіноактор та кіносценарист.
– СВЯТОСЛАВ МАРЧЕНКО – комік, якому не сидиться на місці. Він народився в місті Городище, навчався в Черкасах, живе в Києві, а померти походу збирається в Парижі. На його рахунку безліч виступів на багатьох стендап майданчиках країни. На додачу, Святослав Марченко, пише сценарії для телевізійних гумористичних проектів України.
– СЕРГІЙ СТЕПАНИСЬКО – магістр української філології. Лютий Народознавець, який розповідає про те, чим живе його єдине кохання – БАТЬКІВЩИНА. Переможець «Розсміши коміка», учасник телевізійного фестивалю «Ліги Сміху», автор і учасник гумористичних проектів.
– ВОЛОДИМИР ЄВЧУК – людина, яка відростила бороду, щоб не носити з собою паспорт. Також, Володимир, переможець проєкту «Розсміши коміка», чемпіон Рівненської «Ліги сміху» 2017 та автор гумористичних телевізійних проєктів України.
– ЖЕНЯ БАБКОВ – комік, який входить в топ-10 кращих коміків по версії українських фестивалів стендап-комедії: O’fest 2016, Independent stand-up festival 2016 та 2017.
– Ведучий вечора, ІВАН ЖОРНОКЛЕЙ – киянин з амбіціями приїжджого, стендап-комік, засновник та ведучий «Ukrainian Stand-Up Agency». Іван знайомить глядачів зі стендапом і може розповісти про них те, що вони самі не знали.

Тривалість програми – 90 хвилин. Рекомендовано особам від 18 років.

«Ukrainian Stand-Up Agency» – серйозний підхід до смішних подій!

Метки:

Київ, Caribbean Club
Билеты от 190 грн!
Купить билет на Stand-up. Winter holidays.
Афиша Київ, Caribbean Club 2020. Купить билеты в Київ со скидкой онлайн. Концерты в Київ