United people. Різдвяні пісні у виконанні A cappella

Київ, Caribbean Club
Билеты от 150 грн!
Купить билет на United people. Різдвяні пісні у виконанні A cappella - 23.12.2019 19:00

Інше Різдво – це особлива, тепла й святкова історія. Вона про радість і, звичайно, про музику. Збираючи різдвяні пісні різних країн світу, United People додали до них власного бачення, стилю, настрою. Кожна пісня транслює позитивний заряд, спрямований своєю енергією на прийдешній рік. Кожна пісня змушує посміхатись та вірити у дива мільйони людей з різних кутків світу. Своїми голосами United People наповнюють звучання цих пісень елементами соулу, джазовими імпровізаціями, танцювальними ритмами, не змінюючи суті пісні, а доповнюючи та розширюючи її.

Програма концерту “Інше Різдво” – це музичний дарунок до світлих зимових свят!

Окрім різдвяних пісень у концерті прозвучать найяскравіші авторські пісні гурту, що були створені цього року. Адже зимові свята – це час певних підсумків зробленого.

Запрошуємо Вас святкувати Різдво та Новий Рік разом! З музикою, посмішками, танцями та радістю. Це все a'cappella, це все United People.

Другое Рождество – это особая, теплая и праздничная история. Она о радости и, конечно, о музыке. Собирая рождественские песни разных стран мира, United People добавили к ним собственное видение, стиль, настроение. Каждая песня транслирует положительный заряд, направленный своей энергией на грядущий год. Каждая песня заставляет улыбаться и верить в чудеса миллионы людей из разных уголков мира. Своими голосами United People наполняют звучание этих песен элементами соула, джазовыми импровизациями, танцевальными ритмами, не меняя сути песни, а дополняя и расширяя ее.

Программа концерта “Другое Рождество” – это музыкальный подарок к светлым зимним праздникам!

Кроме рождественских песен в концерте прозвучат самые яркие авторские треки группы, которые были созданы в этом году. Ведь зимние праздники – это время определенных итогов сделанного.

Приглашаем Вас отпраздновать Рождество и Новый Год вместе! С музыкой, улыбками, танцами и радостью. Это все a'cappella, это все United People!

У гурті співають чотири професійні вокалістки та єдина в Україні дівчина- бітбоксер. Разом вони перемагали у найпрестижніших конкурсах. У 2016 році за версією А Capella Battle став найкращою українською командою серед молодих гуртів e жанрі A Capella, а також отримав спеціальну премію за кращі аранжування.

В рамках турне по Китаю United People представив Україну на China International Choir Festival – наймасштабнішому у світі хоровому фестивалі, у 2018 році гурт стає учасником і лауреатом европейського фестивалю акапельної музики «Leipzig A Capella Competition», а у 2019 приймає участь у найпрестижнішому a’cappella фестивалі «Vokal Total».

Також United People неодноразово виступав на одній сцені з легендарними A Capella групами Ball In The House (USA), OMMM (France), Cluster (Italy), Man Sound (Ukraine), Bobby Mcferrin (USA)

Метки:

Київ, Caribbean Club
Билеты от 150 грн!
Купить билет на United people. Різдвяні пісні у виконанні A cappella
Афиша Київ, Caribbean Club 2020. Купить билеты в Київ со скидкой онлайн. Концерты в Київ