Брати Гадюкіни

Київ, Docker Pub
Билеты от 250 грн!
Купить билет на Брати Гадюкіни - 01.02.2020 22:00

1 лютого «Брати Гадюкіни» презентують альбом «Сміх і Гріх» в Docker Pub!

Перша презентація альбому в Києві призвела до шаленого аншлагу, і тому, на численні прохання шанувальників, музиканти вирішили зіграти ще один концерт!

7 нових пісень, а також всім відомі улюблені хіти «Файне місто Тернопіль», «Наркомани на городі», «Було не любити», «117 стаття», «Звьоздочка моя», «Дівчина з Коломиї», «Жовті стрічки», «Карпати» та багато інших прозвучать в стінах Докера 1 лютого.

Варто зазначити, що Брати Гадюкіни подорослішали. У новому альбомі ви подивитесь очима шляхетних розбишак на події сьогодення, на світ, який ми створюємо самі. Безліч образів, безліч думок та історій – на презентації будемо розбиратись, що і як:)

Учасники гурту поділилися думками про новий альбом:

Ігор Мельничук:

“Шо тут говорити? Просто слухайте. Маленькі історії про велику Любов. До вас.”

Павло Крахмальов:

“Уявіть, що Сміх і Гріх – це подружжя. Вони весь час разом і все роблять разом, а потім і діти в них народжуються в Гріху, але Смішні (і розумні, як вони на то сподіваються). Коротше, жизнь у них цікава і різноманітна! Так само, як і у нас.»

Михайло Лундін:

“Життєвий дорослий альбом дорослих мужчин. Повністю відповідає своїй назві. Альбом записаний на хорошій студії з новим саундом і зовсім іншою технікою звуку.”

Про гурт «Брати Гадюкіни»:

Творчість цих розбишак зі Львова стала фундаментом, на якому почала розвиватися українська рок-музика. Брати – це панк, блюз, реґі, фольк, рок-н-рол, галицький колорит, тотальний стьоб та запальний драйв. Це безліч концертів та фестивалів по всьому світу.

За час свого існування музиканти записали 5 студійних альбомів, 4 концертних альбоми та 2 збірки хітів.

Метки:

Київ, Docker Pub
Билеты от 250 грн!
Купить билет на Брати Гадюкіни
Афиша Київ, Docker Pub 2020. Купить билеты в Київ со скидкой онлайн. Концерты в Київ