Новорічна 3D казка-мюзикл «Аліса в країні Нового року»

Київ, Планетарий
Билеты от 250 грн!
Купить билет на Новорічна 3D казка-мюзикл «Аліса в країні Нового року» - 28.12.2019 10:00

Мистецький проект ARTSpace family тм Київського Планетарію запрошує на новорічну 3D казку – мюзикл для всієї родини «Аліса в країні Нового року» з елементами захопливого інтерактивного дійства та повнокупольними проекціями 360°.

Пориньте у фантастичні історії Аліси в країні Нового року. Її зустріч та веселі пригоди з друзями – улюбленими героями казки письменника Льюїса Керрола: Чеширським котом, дивним Капелюшником, загадковим Кроликом, які допоможуть Алісі перемогти підступницькі плани Червоної королеви, що прагне зіпсувати свято та завадити всім дітям потрапити до країни Нового року.

Все це захопливе дійство – під унікальними проекціями 360° на одному з найбільших куполів Європи розміром 830 кв. м. Радісно дивуватимуть сучасні спецефекти та світлодіодне шоу. Такі яскраві поєднання дозволять кожному маленькому глядачеві відчути ефект присутності у казці та зроблять його безпосереднім учасником шоу.

Фантастичні новорічні пригоди розпочнуться вже у міжзоряному просторі Планетарію – фойє, де ви зможете познайомитись з нашими героями та казкарем. Він вам розкаже, як поводити себе у «країні Нового року», адже там трапляються дива з кожним.

Після повнокупольного шоу у Зоряній залі дива не закінчаться: на вас чекатиме розважальна програма, конкурси, ігри та святкова дискотека разом з шаленим Капелюшником, зустріч зі Св. Миколаєм в країни Нового року та пам’ятна фотосесія з героями улюбленої казки біля унікальної Космічної ялинки та смачні новорічні смаколики.

Тривалість новорічної шоу-програми – 1 год.30 хв.

Завітайте на фантастичне новорічне шоу «Аліса в країні Нового року» та створіть казковий настрій на наступний рік!

Метки:

Київ, Планетарий
Билеты от 250 грн!
Купить билет на Новорічна 3D казка-мюзикл «Аліса в країні Нового року»
Афиша Київ, Планетарий 2020. Купить билеты в Київ со скидкой онлайн. Концерты в Київ