Рождественские симфонии

Київ, Національний академічний театр опери та балету Украіни ім. Т. Г. Шевченка
Билеты от 99 грн!
Купить билет на Рождественские симфонии - 19.01.2020 19:00

На свято Водохреща, 19 січня, у Національній опері України відбудеться прем’єра-концерт «Різдвяні Симфонії» від метрів класичної музики Мирослава Скорика та Івана Небесного.

Симфонії створено у рамках великого книжкового проекту Видавництва «А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА» за продюсування Івана Малковича.

Партнером проекту «Різдвяні Симфонії» виступає Акордбанк.

Це буде грандіозне свято рідних до сліз мелодій та інтонацій, які протягом століть передавалися «з уст в уста» і стали невід’ємною складовою української ідентифікації.

Композитори Мирослав Скорик та Іван Небесний створили розкішні симфонічні інтерпретації найулюбленіших колядок та щедрівок, де мелодика й експресія нашої музичної традиції поєднується з надбанням європейської класичної музики. Симфонія маестро Скорика — це широке, «бетховенське» звучання оркестру, симфонія Івана Небесного — легкі й прозорі «симфонізми», співзвучні за настроєм до американських різдвяних мелодій.

Чекаємо вас на Великій Київській Прем’єрі цих творів у Національній Опері 19 січня 2020 року. Подаруйте собі розкішну насолоду Високого Українського Різдва!

Програма:
– Мирослав Скорик “Симфонія колядок”
– Іван Небесний “Різдвяні симфонізми”

Виконавці:
– Національний симфонічний оркестр України
– Диригент – Володимир Сіренко

Метки:

Київ, Національний академічний театр опери та балету Украіни ім. Т. Г. Шевченка
Билеты от 99 грн!
Купить билет на Рождественские симфонии
Афиша Київ, Національний академічний театр опери та балету Украіни ім. Т. Г. Шевченка 2020. Купить билеты в Київ со скидкой онлайн. Концерты в Київ