«Пахіта» та «Шехеразада». Наталія Мацак та Constantine Allen

Київ, Національний академічний театр опери та балету Украіни ім. Т. Г. Шевченка
Билеты от 150 грн!
Купить билет на «Пахіта» та «Шехеразада». Наталія Мацак та Constantine Allen - 22.02.2020 19:00

Світові зірки Наталія Мацак та Constantine Allen перетворили балет на мистецтво для сучасної молоді

Переаншлаг вистави ‘La Bayadera’ з Наталією Мацак та Constantine Allen дав зрозуміти: сучасне покоління українців вміє смакувати балет. Тому незабаром зірки світового балету повторять успіх спільної творчої роботи. 22 лютого в Національній Опері України пройдуть одразу два легендарні балети: «Пахіта» та «Шехеразада».

«Пахіта» – ключове досягнення великого композитора Людвіга Мінкусата та легендарного письменника Мігеля де Сервантеса. Вперше балет було поставлено в 1846 році. І з того моменту він підкорив найбільші світові концертні зали світу. А тепер Україна побачить цей скарб у сучасній постановці та виконанні неперевершених майстрів балету.

«Шехеразада» – це, з одного боку, класика балету: його прем’єра відбулась ще в 1910-му році в Парижі, на сцені «Гранд-опера», автор музикального супроводу – класик Римський-Корсаков. Але водночас це яскравий та еротичний твір. Світ арабських казок «1001 ніч» ще ніколи не вдавалося побачити так глибоко зсередини. Якщо ви хочете ввести дорогу вам людину у новий для неї світ балету, почніть з «Шехеразади». Після цього ви можете бути певними: балет стане її улюбленим мистецтвом!

Актори:

Наталія Мацак – заслужена артистка України, прима Національного академічного театру опери та балету України ім. Т. Г. Шевченка. Наталія виступає в кращих залах Франції, Італії, Греції, Іспанії, Швейцарії, Америки, Китаю, Кореї, Індії та інших країн. Аншлаги вистав за участю Наталії можна пояснити її «фірмовою» легкою ексцентрикою в малюнку класичного танцю. Тобто класичний балет у її виконанні стає ближчим сучасному глядачу. Прима глибоко зворушує навіть тих, хто перший раз зазирнув у світ балету.

Constantine Allen – прем’єр Нідерландського Національного балету, лауреат «Youth American Grand Prix competition» (США, 2007), Гран-прі «Tanzolymp Competition» (Берлін, 2011), прем’єр «Stuttgart Ballet company» (Німеччина, 2014) та «Les Grands Ballets» (Канада, 2017-2018).

Де: Національна опера України, Київ, вул. Володимирська, 50
Коли: 22 лютого, початок о 19:00

Метки:

Київ, Національний академічний театр опери та балету Украіни ім. Т. Г. Шевченка
Билеты от 150 грн!
Купить билет на «Пахіта» та «Шехеразада». Наталія Мацак та Constantine Allen
Афиша Київ, Національний академічний театр опери та балету Украіни ім. Т. Г. Шевченка 2020. Купить билеты в Київ со скидкой онлайн. Концерты в Київ