"День Музики Фридерика Шопена"

Київ, Національна музична академія України імені П.І. Чайковського
Билеты от 100 грн!
Купить билет на "День Музики Фридерика Шопена" - 21.02.2020 19:00

Фридерик ШОПЕН – геній фортепіано в історії Музики, а його творчість житиме у всі часи.

Цього року музичний світ відзначає 210-річчя від дня народження славетного митця.

З цієї нагоди Національна концертна агенція «UKR Artists» організовує проект “Дні Музики Шопена”: трилогію концертів в Україні за участю найвідоміших піаністів нашої країни. Це – Київ, Харків та Львів. 21 лютого концерт у Києві – унікальна подія для всіх шанувальників класики, фортепіано і самого Шопена: СПРАВЖНІЙ МУЗИЧНИЙ МАРАФОН. Концерт відбудеться в самому серці України – на Майдані Незалежності. Тільки в цей вечір на одній з кращих сцен столиці у Великому Залі Національної музичної академії (Консерваторії) зіграють кращі з кращих ВІСІМ! піаністів столиці – лауреати найпрестижніших міжнародних конкурсів на чолі зі знаменитим солістом-віртуозом Народним артистом України Юрієм Котом.

У програмі тільки найкращі твори генія Шопена: мазурки, полонези, ноктюрни, балади, етюди та вальси. Справжня Романтика в чистому вигляді. Все це – “День Музики Фридерика Шопена” 21 лютого у Києві! Лише один вечір. Не пропустіть!

Офіційний партнер – Польський Інститут в Україні.

Метки:

Київ, Національна музична академія України імені П.І. Чайковського
Билеты от 100 грн!
Купить билет на "День Музики Фридерика Шопена"
Афиша Київ, Національна музична академія України імені П.І. Чайковського 2020. Купить билеты в Київ со скидкой онлайн. Концерты в Київ