Танго останньої надії

Дніпро, Дніпропетровський Академічний Театр Опери та балету
Билеты от 80 грн!
Купить билет на Танго останньої надії - 15.02.2020 18:00

Проект «Т.О.Н.»: Танго останньої надії – це надзвичайно емоційна програма у виконанні відомих львівських музикантів-віртуозів Назарія Пилатюка (скрипка), Петра Довганя (фортепіано) та Антона Сопіги (гітара).
У концерті прозвучать твори світової класики та улюблені танго, які надихають, запалюють ритмами та енергією, і разом з тим – композиції, в яких втілена глибока туга, й навіть – розпач за долею всього людства.

Концертна програма має умовний сценарій: на першому плані – це розважальна музика – славнозвісне танго, популярність якого досягла свого піку у 40-і роки ХХ століття. Однак, за зовнішньою розважальністю, в цей самий час в Європі знищували людські життя Голокост та ІІ Світова війна – трагедії для всього людства, які також знайшли своє втілення у музиці митців ХХ століття та сьогодення.
У ній прозвучать всесвітньо відомі танго Астора П’яццоли , Р.Гал’яно і вражаюча мелодія із фільму «Список Шиндлера»
Знамените «Танго Останньої Надії»

Єжи Петербуржського .Авторські твори гітариста Антона Сопіги та номінанта на премію Греммі , автора « Загубленого Танго» – Володимира Винницького …

Метки:

Дніпро, Дніпропетровський Академічний Театр Опери та балету
Билеты от 80 грн!
Купить билет на Танго останньої надії
Афиша Дніпро, Дніпропетровський Академічний Театр Опери та балету 2020. Купить билеты в Дніпро со скидкой онлайн. Концерты в Дніпро