Літературно-музична казка «Лускунчик»

Северодонецк, КЗ Сєвєродонецького коледжу культури і мистецтв ім. С.Прокоф’єва
Билеты от 30 грн!
Купить билет на Літературно-музична казка «Лускунчик» - 18.01.2020 11:00

«Лускунчик» – казка для дітей з оркестром!

18 січня 2020 року Луганська обласна філармонія запрошує на літературно- музичну казку «Лускунчик». Прекрасна, добра казка Е. Гофмана «Лускунчик» оживає під музику відомого композитора Петра Чайковського. Академічний симфонічний оркестр під керівництвом диригента – Заслуженого діяча мистецтв України – Євгена Тутевича представляє унікальну концертну програму для дітей: казка «Лускунчик» у супроводі музичної класики.

Запрошуємо всією родиною доторкнутися до вишуканого світу грації і краси, зануритися в казку, в чарівний всесвіт дитячих мрій. 18 січня на сцені Сєвєродонецького коледжу культури і мистецтв імені Сергія Прокоф’єва талановиті музиканти Академічного симфонічного оркестру покажуть Вам справжній шедевр світового жанру.

Сюжет казки А. Гофмана «Лускунчик і мишачий король» під музику П. Чайковського, твори якого заворожують ліризмом і поетичністю, з захопленням слухають і діти, і дорослі. «Зло» в образі мишачого царства протиставляється доброму, світлому, втіленому в образах Марі й Лускунчика, а подолання «злих чар» потужною силою любові, світла і розуму нагадує про безтурботне дитинство.

Зробіть цей день незабутнім і гармонійним! Запрошуємо зануритися в феєрію дитячої фантазії. Не пропустіть, можливість насолодитися яскравим виконанням чудової музичної казки П. Чайковського «Лускунчик» артистами Академічного симфонічного оркестру під керівництвом диригента – Заслуженого діяча мистецтв України Євгена Тутевича!

Чекаємо на вас 18 січня 2020 року об 11:00 у концертній залі Сєвєродонецького коледжу культури і мистецтв імені Сергія Прокоф’єва!

Диригент – Заслужений діяч мистецтв України Євген Тутевич
Казку читає: Тетяна Пліс


Северодонецк, КЗ Сєвєродонецького коледжу культури і мистецтв ім. С.Прокоф’єва
Билеты от 30 грн!
Купить билет на Літературно-музична казка «Лускунчик»
Афиша Северодонецк, КЗ Сєвєродонецького коледжу культури і мистецтв ім. С.Прокоф’єва 2020. Купить билеты в Северодонецк со скидкой онлайн. Концерты в Северодонецк