National Trend Vision Award (NTVA19)

Київ, Ресторан Queen
Билеты от 1098 грн!
Купить билет на National Trend Vision Award (NTVA19) - 30.01.2020 18:00

30 січня 2020 року в Києві відбудеться Захід National Trend Vision Awards – ключова подія року, де зустрічаються топові перукарі-стилісти.

Це найбільш престижний івент бьюті-індустрії, який неможливо пропустити. Місце, де глобальні амбасадори та зірки світового рівня представляють своє бачення трендів.

Фіналісти боротимуться за титул в таких категоріях, як Creative та Color Vision. Переможці Національного фіналу отримають можливість прийняти участь у Міжнародному фіналі Trend Vision Award Creative Retreat, який відбудеться у Севільї.

Спеціальний гість Заходу – неперевершений Дмитро Винокуров!

Дмитро Винокуров – перукар-модельєр міжнародного класу, модельєр-дизайнер, тренд-сетер компанії Wella, володар національної премії «Овація» і інших престижних премій і нагород, перший російський стиліст, який увійшов до програми Alternative Hair Show – найвизначнішого перукарського фестивалю світу, президент російської секції міжнародної організації Intercoiffure Mondial.

Хедлайнер головних перукарень подій Росії, Європи, Азії, Америки, Австралії. Власник салону краси. У команді салону Дмитра Винокурова – багаторазові номінанти та лауреати російських і міжнародних перукарських конкурсів: Wella Trend Vision Award, Russian Hairdressing Awards, чемпіонатів світу OMC і ін.основатель и президент международной академии Open Academy International Vinokurov & Friends.

31.01 в студії Wella Professionals Ukraine Дмитро представить свій авторський метод під назвою Counter-punctuation – найбільш популярні салонні стрижки в сучасній інтерпретації, швидко і якісно: демонстрація і відпрацювання.

Поспішайте! Кількість квитків обмежена.

Ведучими Заходу стануть українська модель, акторка та співачка, неперевершена Даша Астаф’єва та головний редактор українського журналу Playboy Влад Іваненко.

Програма заходу:
18:00 Початок Заходу
18:15 Barber show
19:00 Колекція від Wella Professionals Ukraine & Playboy
20:00 Vinokurov TrendLab
21:00 Нагородження переможців
22:00 Початок вечірки

Метки:

Київ, Ресторан Queen
Билеты от 1098 грн!
Купить билет на National Trend Vision Award (NTVA19)
Афиша Київ, Ресторан Queen 2020. Купить билеты в Київ со скидкой онлайн. Концерты в Київ