Офис на двоих

Запоріжжя, КУ «Запорізький обласний центр молоді» ЗОР
Билеты от 50 грн!
Купить билет на Офис на двоих - 07.02.2020 19:00

Прем єра вистави «ОФІС НА ДВОХ»
… “Історія про кохання і не тільки “… за мотивами п єси М.Шизгала «Друкарники».
Жанр – Лірична комедія.

Ролі виконують:
Пол 20 років – Юрій Тітов.
Сільвія 20 років – Катерина Галустян.
Пол за 30 років – Геннадій Широченко.
Сільвія за 30 років – Катерина Губіна.
Пол за 50 – Заслужений артист України Віктор Гончаров.
Сільвія за 50 –Заслужена артистка України Надія Стадніченко.
Режисер –Широченко Геннадій.
Кавер- гурт “UA” Соліст – Юлій Гаврілов.

Вистава розповідає історію про життя двох героїв в одному офісі від 20 до 60 років . Лірична комедія від якої і весело і є над чим задуматись.
Сільвія і Пол працюють лише у двох у цьому офісі . Між ними виникають різні почуття :від поваги і зацікавленості до зневаги і ненависті ,від жалості до почуття близькості . Вони працюють ,спілкуються ,симпатизують один одному ,сваряться та знову відчувають взаємну приязнь .І так все життя… Перед нашими очима промайне декілька десятків років від 70 х років до нашого часу і все це у супроводі кавер гурту «UA « яка виконує улюблену музику гурту « The Beatles» («Yersterday «, «Let it bi» , «Her com the sun» , «Com to gether» , «Across the Univers»,тощо).
У всі часи на всіх континентах , у кожній країні й родині найціннішим що єв кожного з нас ,вважається людське життя ,з усіма його гараздами і негараздами з вдалими подіями і не дуже. Але найголовнішим у нашому житті є Кохання ,якого так прагнуть наші герої ,щодня працюючи в «Офісі на двох».

Метки:

Запоріжжя, КУ «Запорізький обласний центр молоді» ЗОР
Билеты от 50 грн!
Купить билет на Офис на двоих
Афиша Запоріжжя, КУ «Запорізький обласний центр молоді» ЗОР 2020. Купить билеты в Запоріжжя со скидкой онлайн. Концерты в Запоріжжя