Вистава «Земля» (театр Кобилянської)

Чернівці, Чернівецький академічний обласний український музично-драматичний театр ім. Ольги Кобилянської
Билеты от 60 грн!
Купить билет на Вистава «Земля» (театр Кобилянської) - 23.02.2020 18:30

Театр представляє нову постановку легендарної повісті Ольги Кобилянської. На відміну двох попередніх, основу тексту нинішньої інсценізації становить рукопис Василя Василька (1946 р.), адаптований Мирославом Гринишиним, із залученням другої частини.

Глядачі мають змогу побачити іншу «Землю» – історію Сави, людини, котра пішла на гріх заради землі. У виставі піднята не тільки тема влади землі над людиною, а насамперед, психологія людської душі. Не зважаючи на те, що трагедія братовбивства – реальний факт, драматургія розгортається через символічний та в певній мірі містичний показ внутрішнього світу героїв, якими обгорнуті події.

Історія Сави – людини, яку перемогла земля, не втрачає актуальності й сьогодні, не зважаючи на те, що була написана сто літ тому. Скільки нам ще потрібно століть, щоб усвідомити, що людське життя і скалічені долі – це надто висока плата за землю?..

Легендарний твір, вражаюча вистава варті того, щоб це побачив кожен український глядач.

У виставі задіяний увесь акторський склад, балет та оркестр Чернівецького академічного музично-драматичного театру ім. О. Кобилянської.

Режисер-постановник – засл. діяч мистецтв України Мирослав Гринишин
Художник-постановник – Андрій Романченко
Композитор, диригент – Володимир Шнайдер

Метки:

Чернівці, Чернівецький академічний обласний український музично-драматичний театр ім. Ольги Кобилянської
Билеты от 60 грн!
Купить билет на Вистава «Земля» (театр Кобилянської)
Афиша Чернівці, Чернівецький академічний обласний український музично-драматичний театр ім. Ольги Кобилянської 2020. Купить билеты в Чернівці со скидкой онлайн. Концерты в Чернівці