"ПОРАБОЩЕНИЕ ЛЮБОВЬЮ"

Одеса, Український театр_Одеса
Билеты от 140 грн!
Купить билет на "ПОРАБОЩЕНИЕ ЛЮБОВЬЮ" - 22.03.2020 19:00

Вистава «Поневолення любов'ю» створена за романом-бестселером «Жити Життя» відомої письменниці, автора бестселера «Гріх Прощення» Анни Богінської.

Богинська – не просто модна письменниця, вона – письменник-аналітик, радіоведуча, бізнес-аналітик, що присвятила свої романи свободі від маніпуляцій. Сьогодні її романи читають в 52 країнах світу сотні тисяч читачів. Її книги стали настільки популярними, обговорюваними і затребуваними, що з'явилася потреба втілити сюжетні перипетії на театральній сцені. Це справжній успіх і визнання!

XXI століття – епоха відкритої інформації й загальнодоступних знань – перетворило маніпуляцію на буденну реальність. Маніпуляція – це прихований психологічний прийом, мета якого – отримати ресурс жертви, нічого не віддаючи натомість. І до використання маніпуляції щодо себе треба ставитися як до пограбування.

Любов або залежність? Стосунки або рабство? Змінити себе або зрадити собі?

Ти гадаєш: «Мене не обурити!», – але що, якщо зараз він дивиться Тобі в очі? Кохання чи Маніпулювання? Ідеальний Чоловік або Професійний Маніпулятор? Щаслива Жінка або Слухняна Лялька в руках Гравця?

Богинська змінила уявлення про поняття «жіночий роман». Хто знає, може після цієї вистави, ти зміниш своє сприйняття поняття «гра»: в житті і на сцені, в романі / виставі і в реальності.

«Жити життя» – це роман-тренінг про маніпуляції, що поєднує захоплюючий сюжет і знання. Вистава «Поневолення любов'ю» – історія, яка змінить твоє життя назавжди!

Метки:

Одеса, Український театр_Одеса
Билеты от 140 грн!
Купить билет на "ПОРАБОЩЕНИЕ ЛЮБОВЬЮ"
Афиша Одеса, Український театр_Одеса 2020. Купить билеты в Одеса со скидкой онлайн. Концерты в Одеса