Мюзикл «Найвеличніший Шоумен»

Біла Церква, Палац культури «Білоцерківмаз»
Билеты от 100 грн!
Купить билет на Мюзикл «Найвеличніший Шоумен» - 14.03.2020 18:00

Соцiально-психологiчний мюзикл за мотивами всесвітньо відомого кiно-мюзиклу “Найвеличнiший Шоумен”

В людській уяві мюзикли – це вбiльшостi розважальний жанр, але що, як на цьому все не закінчується?

За основу сюжету взято всесвітньо відомий шедевр «Найвеличніший Шоумен». Його тема, прорив гуманізму, перейшла й у задум наших співвітчизників. Вони спробують показати, що зовнішність – це лише обкладинка книги, якою і являється жива людина. Як завжди, у виставi будуть ті, хто проти, будуть ті, хто осуджує. Без них не було б конфлікта, достатнього, щоб спалахнув вогонь цієї історії.

На сцені будуть розкриті долі реальних історичних персонажей, які мали певні фізичні або психологічні вади і за це знаходились під постійним тиском соціуму. По суті, персонажі 19 сторіччя, яких можна буде побачити у мюзиклі, зазнавали того самого булінгу, який і зараз є гострою проблемою нашого суспільства. Особоливо у підлітковому віці. Мета мюзиклу – довести, що кожна людина чудова саме така, яка вона є від природи! Чи то жінка, в якої фізичною вадою є борода, чи то альбіноси, яких не торкнулися кольори, чи то товстяки, чи просто дивні люди.

Відвідавши виставу «Найвеличніший Шоумен», ви матимете можливість насолодитися надихаючою сюжетною лінією і вразитися всесвітньо відомими піснями та чарівною хореографією.

Майже всі види мистецтв на одній сцені! Це варто бачити! Не дарма ж одна з головних пісень цього мюзиклу називається «Це грандіозне шоу!». Приходьте i переконайтесь у цьому на власнi очi!


Біла Церква, Палац культури «Білоцерківмаз»
Билеты от 100 грн!
Купить билет на Мюзикл «Найвеличніший Шоумен»
Афиша Біла Церква, Палац культури «Білоцерківмаз» 2020. Купить билеты в Біла Церква со скидкой онлайн. Концерты в Біла Церква