Французька вечеря

Ірпінь, Центральный дом культуры
Билеты от 70 грн!
Купить билет на Французька вечеря - 01.02.2020 18:00

Легка комедія, можлива для сімейного перегляду. Без вікових обмежень, без нецензурної лексики, без еротичних сцен.

“Французька вечеря” — одна з тих п’єс, які не знають кордонів, живуть на сценах п’яти континентів, викликаючи заздрість драматургів і режисерів, зриваючи бурхливі оплески глядачів. Вона увійшла до Книги рекордів Гіннеса як одна з довгожительок на французькій сцені. І не дивно, адже Марк Камолеті (1923–2003) ще за життя став класиком французького театру другої половини ХХ ст.

Вистава буде до вподоби тим, хто цінує дотепні жарти й інтригуючі моменти, якими рясніє п’єса.

Дія відбувається увечері напередодні уїкенду недалеко від Парижа — у будинку французької сім’ї, який раніше був фермою і де досі кімнати носять дивні назви: свинарник і корівник. Саме тут і розгорнуться всі події, що почалися з цілком банальної сімейної інтрижки…

Чоловік, дізнавшись про від’їзд дружини Жаклін до її мами, запрошує до себе в будинок розкішну коханку і шикарну фотомодель Сюзанну, а також свого давнього друга Роберта, що прибуває з Парижа. Щоб влаштувати по-справжньому вишукану вечерю у французькому стилі, чоловік також замовляє куховарку з агентства. Вся сіль ситуації полягає в тому, що цей самий Роберт виявляється коханцем Жаклін, яка, дізнавшись про його приїзд, відразу ж скасовує візит до мами. Отже, складається вельми комічний квартет: сімейна пара і двоє коханців. Ланцюг несподіваних для головних героїв подій породжує все нові і нові тонкі ситуації і моменти, які змушують чоловіка, дружину та їхнього вірного друга Роберта буквально нашаровувати одну брехню на іншу.

Автор: Марк Камолетті

Тривалість вистави: 2 години

Метки:

Ірпінь, Центральный дом культуры
Билеты от 70 грн!
Купить билет на Французька вечеря
Афиша Ірпінь, Центральный дом культуры 2020. Купить билеты в Ірпінь со скидкой онлайн. Концерты в Ірпінь