Мюзикл «Мерелін МОНРО. Образ, що затьмарив життя»

Біла Церква, Палац культури «Білоцерківмаз»
Билеты от 100 грн!
Купить билет на Мюзикл «Мерелін МОНРО. Образ, що затьмарив життя» - 29.03.2020 18:00

Мюзикл «Мерилін Монро»

Блондинка …
Америка …
Кіно …
Секс-символ …

Про кого Ви подумали? Звичайно ж, про велику та неповторну Мерилін Монро! Її зірка засяяла в середині ХХ століття, і сяє на небосхилі легенд кіно донині. Улюблениця мільйонів за життя – продовжує зачаровувати своєю грою та красою тисячі і тисячі шанувальників сьогодні.

Бродвейський мюзикл про Мерилін підкорив свого часу мільйони телеглядачів по всьому світу ще в процесі постановки. Відомий американський телесеріал «Smash» відкрив простому глядачеві завісу таємниці виробництва справжнього мюзиклу. І ось мюзикл поставлений – телеглядачі з новою силою обожнюють Мерилін, але серіал закінчено.

НОВИЙ ТЕАТР спільно з артистами театру мюзиклу «Комільфо» дарує своєму глядачеві унікальну можливість побачити мюзикл про Мерилін, створений на телеекранах усього світу, вживу – на сцені! Спеціально для сценічної версії мюзиклу був створений надихаючий сценарій, передає всі тонкощі життєвих переживань великої актриси.

Мюзикл «Мерилін Монро. Образ, що затьмарив життя» – подання до кращих традиціях Бродвею – динамічно розвивається сюжет, яскраві масові номери із захоплюючою дух хореографією, яскраві зміни костюмів і декорацій – коротко кажучи феєричне шоу, під єдиною тематикою – життям неповторної зірки Голлівуду Мерилін Монро.

Майже дві години незабутніх емоцій від неповторного шоу.

Тільки живе виконання пісень.

Прониклива гра акторів, приголомшлива хореографія на межі трюків!

Все це – єдина в своєму роді інтерпретація бродвейського мюзиклу «Bombshell» – «Мерилін Монро. Образ, що затьмарив життя »


Біла Церква, Палац культури «Білоцерківмаз»
Билеты от 100 грн!
Купить билет на Мюзикл «Мерелін МОНРО. Образ, що затьмарив життя»
Афиша Біла Церква, Палац культури «Білоцерківмаз» 2020. Купить билеты в Біла Церква со скидкой онлайн. Концерты в Біла Церква