Pianoбой. ХICТОРI

Кривий Ріг, БК «Північний»
Билеты от 190 грн!
Купить билет на Pianoбой. ХICТОРI - 03.04.2020 19:00

Pianoбою – 10! Дмитро Шуров вирушає у ювілейний тур із хітами та новим альбомом ХІСТОРІ

Справжній самородок Дмитро Шуров з’явився на музичній мапі України 10 років тому та став сміливим та непересічним явищем незалежної сцени. Після масштабного концерту у столичному Палаці Спорту 8 березня тільки одинадцять міст почують пісні, в яких йдеться про шось щире у кожному з нас.

Хочете стати частиною історії? Тоді зустрічаємося!
3.04 – Кривий Ріг
4.04 Запоріжжя
6.04 Львів
7.04 Ужгород
23.04 Харків
24.04 Дніпро
12.05 Рівно
13.05 Луцьк
14.05 Івано-Франківськ
15.05 Тернопіль
16.05 Вінниця

«Це буде найемоційніший тур. Ми зіграємо усе краще, що є у Pianoбой за 10 років. Я обіцяю вам найромантичніше і вибухове шоу – концерт, який подарує відчуття польоту і бажання жити! Це буде музична історія любові і життя – світла, добра, глибока. Її ідеально переживати разом з коханою людиною. Але якщо такого доки немає, приходьте – і ви обов'язково знайдете його у залі», – говорить Дмитро Шуров.

І йому можна вірити: щорічно він примудряється магічною енергетикою своїх пісень з'єднати тисячі пар! Пісні Pianoбой слухають усі, хто знає толк в музиці зі смаком – «Шампанські очі», «Кохання», «Родимки», «Перша Леді», «Полуничне небо», «Так добре з тобою», «Все що тебе не вбиває», «На Вершині».

Новий альбом Pianoбой ХІСТОРІ наповнений почуттями, близькими кожному з нас, це розмова по душам як про все світле, що є цьому світі, так й про сум, що є навід’ємною частиною життя людини.

Дмитро Шуров був суддею 8 і 9 сезону «Х-фактора», отримав три премії YUNA і став звучним голосом нового покоління української музики.

У публіки Pianoбой немає віку, на його концертах можна побачити глядачів різних поколінь: від тинейджерів до бабусь з онуками!

Подаруйте тим, кого любите, квиток на концерт у вашому місті – і ви обов'язково будете мріяти про наступну зустріч.

Давайте спільно творити нашу ХІСТОРІ!!!


Кривий Ріг, БК «Північний»
Билеты от 190 грн!
Купить билет на Pianoбой. ХICТОРI
Афиша Кривий Ріг, БК «Північний» 2020. Купить билеты в Кривий Ріг со скидкой онлайн. Концерты в Кривий Ріг