Ансамбль пісні і танцю «Радани»

Северодонецк, КЗ Сєвєродонецького коледжу культури і мистецтв ім. С.Прокоф’єва
Билеты от 40 грн!
Купить билет на Ансамбль пісні і танцю «Радани» - 16.02.2020 18:00

Луганська обласна філармонія запрошує на естрадний концерт ансамблю пісні і танцю «Радани» «УКРАЇНСЬКІ ХІТИ і не тільки…»

Ансамбль пісні і танцю «Радани» Луганської обласної філармонії вже готовий представити улюбленому сєвєродонецькому глядачу нову концертну програму.

Довгоочікуваний концерт подарує найпозитивніші емоції, вразить своїм різноманітним репертуаром, новими талантами, інструментальними та вокальними творами, незабутньою хореографією, сучасними постановками, приголомшливим звучанням завдяки використанню у програмі нового музичного інструментарію!

Сподіваємося, що після досить довгої творчої перерви, ви скучили за нашими талановитими артистами, бо вони вже з нетерпінням чекають на зустріч з вами, щоб подарувати вам найкращі хіти. Отже, в цей чудовий зимній вечір ми переткнемо кордони не однієї країни, почуємо нові таланти та здійснимо незабутню музичну подорож найсучаснішою українською музикою… і не тільки!

Стартуємо 2 грудня, о 18.00, у Концертній залі Сєвєродонецького обласного музичного училища імені С.С. Прокоф’єва.

Чекаємо на вас!

Художній керівник – Ілля Ханенко
Режисер-постановник – Алла Жуля
Головний хормейстер – Валентина Булахова
Головний балетмейстер – Юлія Рязанцева
Ведуча концерту – Віталіна Солодка


Северодонецк, КЗ Сєвєродонецького коледжу культури і мистецтв ім. С.Прокоф’єва
Билеты от 40 грн!
Купить билет на Ансамбль пісні і танцю «Радани»
Афиша Северодонецк, КЗ Сєвєродонецького коледжу культури і мистецтв ім. С.Прокоф’єва 2020. Купить билеты в Северодонецк со скидкой онлайн. Концерты в Северодонецк