Лєра Мандзюк. Сольний Stand Up

Ужгород, Закарпатський академічний обласний театр ляльок
Билеты от 120 грн!
Купить билет на Лєра Мандзюк. Сольний Stand Up - 29.02.2020 20:00

Сольний Stand Up Лєри Мандзюк у Ляльковому Театрі 18

Лєра — кращий сорт Тячівського винограду. Кожне гроно наповнене найчистішою глюкозою і зцілює від суму та пробуджує ендорфіни.

Ще нікому не вдалось виміряти міцність її жартів у відсотках та підігнати під загальноприйняті стандарти. Тому насолоджуйтесь сповна і хмелійте.

Зробіть ковток жарту. Відчуйте цілий букет. Тут терпкий аромат сімейних відносин, кислинка спостережливості та витримка сировини на відносинах чоловіка та жінки. Навіть про колюче життя в столиці вона говорить так, що залишається медовий посмак. Купаж гармонійний, унікальний, злегка нецензурний.

Один жарт — один ковток Божоле. З часом Лєру можна буде порівняти з витриманим Бургундським, а тепер для глядачів лише свіжий, молодий, сміливий матеріал.

Попереджаємо, що до кінця виступу тверезих від жартів не залишиться. Тож ставте номер таксі на швидкий набір і нумо з нами у вечір естетики.

Знавці кажуть, 150 грамів вина — ліки, більше — смертельна отрута. Але ми ж з вами говоримо про п‘янкий гумор. А сміх від нього, якщо й не вилікує, то точно залишить чудові враження.

ПРО КОМІКА:
– Лєра Мандзюк — найуспішніша Україномовна комікеса
– 1,7 мільйона переглядів відео одного з її виступів;
– регулярні ефіри на 1 1;
– переможниця «Розсміши Коміка»;
– учасниця #ГуднайтШоу;
– «Жіночий Квартал» у жанрі СТЕНД АП.

29 лютого 2020 (субота)
Ляльковий театр.
СТАРТ: 20:00
Вікове обмеження 18
Ведеться відеознімання

Welcome drink від спонсора заходу Cotnar.

Метки:

Ужгород, Закарпатський академічний обласний театр ляльок
Билеты от 120 грн!
Купить билет на Лєра Мандзюк. Сольний Stand Up
Афиша Ужгород, Закарпатський академічний обласний театр ляльок 2020. Купить билеты в Ужгород со скидкой онлайн. Концерты в Ужгород