«Королева красоты»

Київ, Национальная музыкальная академия Украины им. Чайковского
Билеты от 250 грн!
Купить билет на «Королева красоты» - 23.02.2020 19:00

Якщо говорити, що хороша драматургія це 50% успіху, тоді творчість Мартіна МакДонаха це 100% потрапляння. Виходець з простої ірландської сім'ї, — сьогодні він відомий штатний драматург Національного Королівського театру, режисер, продюсер, лауреат премії «Оскар». Його геніальність порівнюють з Шекспіром, бо тільки їхні п'єси йшли в Королівському театрі по чотири в репертуарі одночасно.

П'єсу «Королева краси з Лінена» назвали «дивом сучасного театру» після того як вперше в 1997 році поставили на Бродвеї. З того часу успіх великого письменника розлетівся по всьому світу.

Вистава “Королева краси” Гомельського міського молодіжного театру — дипломант XIV Міжнародного молодіжного театрального форуму “М@RT.контакт-2019” (м. Могильов), дипломант XV Міжнародного театрального фестивалю жіночої творчості імені Марії Заньковецької (м.Ніжин, Україна) – приз за “Кращий жіночий акторський дует” (Валерія Лагуто і Галина Анчишкина).

Вистава про нас, про кожного з нас. Дія відбувається в ірландському селі, в основі сюжету дві рідні душі, кожна з яких хоче простого “свого” людського щастя. Оскільки темперамент в обох героїнь зашкалює, цей поєдинок за щастя виглядає то фарсом, то справжнім “кухонним бойовиком”. Приголомшливі, до дрібниць справжні декорації роблять сприйняття того, що відбувається на сцені справжнім живим життям, а акторська гра повністю виправдовує усі крики браво та оплески стоячи у фіналі спектаклю. Хоча комічне і трагічне віртуозно переплетено, але за усім цим проростає глибоко духовна історія, розказана з любов'ю до людей і про любов.

Ця постановка подарує Вам багато нових емоцій і не дасть спокою вашим думкам. Вистава не проста……і цим все сказано!!!!

Тривалість спектаклю 1 година 50 хвилин з антрактом.
Вистава йде російською мовою.
Акторський склад : Валерія Лагуто, Галина Анчішкіна, Сергій Артеменко, Ярослав Кублицький.

Метки:

Київ, Национальная музыкальная академия Украины им. Чайковского
Билеты от 250 грн!
Купить билет на «Королева красоты»
Афиша Київ, Национальная музыкальная академия Украины им. Чайковского 2020. Купить билеты в Київ со скидкой онлайн. Концерты в Київ