Весна, Bandura, Duduk, Kontrabas в стилі Jazz

Київ, Державний заклад «Центр культури і мистецтв»
Билеты от 120 грн!
Купить билет на Весна, Bandura, Duduk, Kontrabas в стилі Jazz - 10.03.2020 19:00

Весна, Bandura, Duduk, Kontrabas в стилі JAZZ концертна програма від Bandura Music до святаВесни, Жіночності та Краси! Пора весни пробуджує прекрасне, дарує радість, кохання і натхнення. Цього вечора насолоджуйтесь ніжною, глибокою і водночас яскравою і всеохоплюючою музикою у неймовірному поєднанні інструментів. Бандура Романа Гриньківа зачаровує і надихає, неймовірні мелодії дудука та духових інструментів Олексія Корчагіна та фантастична гра на контрабасі Ростислава Гірника полонять ваші серця з першої миті концерту.

Прикрасить програму вокальним супроводом чарівна Лариса Дедюх, а розкішна Анжеліка Рудницька доповнить програму художнім словом.

Творчість музикантів знають і шанують як в Україні, так і у багатьох країнах світу. Концерти виконавців з успіхом проходили в США, Канаді, Німеччині, Франції, Італії, Австралії, Бельгії, Польщі, Чехії, Словаччині та інших країнах світу.

Програма концерту побудована з авторських творів Романа Гриньківа, унікальних, яскравих і чуттєвих, а також імпровізацій музикантів.

Роман власноруч створив інструмент, на якому він грає, удосконалив концертну бандуру, придавши інструменту більш якіснішого звучання і розширивши палітру виконання творів. Глибокий та дзвінкий звук Гриньківської бандури ─ це цілий оркестр.

Виконавці:
Вокал – Лариса Дедюх (заслужена артистка України)
Художнє слово – Анжеліка Рудницька (заслужена артистка України)
Бандура – Роман Гриньків (народний артист України)
Дудук – Олексій Корчагін
Контрабас – Ростислав Гірник

Метки:

Київ, Державний заклад «Центр культури і мистецтв»
Билеты от 120 грн!
Купить билет на Весна, Bandura, Duduk, Kontrabas в стилі Jazz
Афиша Київ, Державний заклад «Центр культури і мистецтв» 2020. Купить билеты в Київ со скидкой онлайн. Концерты в Київ