IMPROV CLUB шоу: Нам – 11

Київ, Grand Hall Khreschatyk
Билеты от 280 грн!
Купить билет на IMPROV CLUB шоу: Нам – 11 - 01.04.2020 19:30

Сергій Величанський та друзі запрошують на вечір гумору та імпровізації “IMPROV CLUB: Нам – 11”

Рівно 11 років тому у 2009 було створено перший клуб гумористичної імпровізації та було проведено перші гуористичні шоу та навчання, на яких було присутньо багато друзів: Маргарита Січкар (рестораторка та активістка), Віола Кім (рестораторка), Павло Тупіков (актор), Даша Малахова (акторка), Влад Ващук (футболист), Олексій Мочанов (гонщік), Констянтин Стогній (телеведучий), Яна Клочкова (пловчиня), Слава Варда (телеведучий), Микола Васильков (журналіст), Роман Бондарчук (ілюзіонист) та інші. Багато, хто вже дав згоду відвідати цей святковий захід, а також інші друзі із різних бізнес та творчих напрямків.

Сергій Величанський, засновник клубу, був офіційним ведучим матчів ЄВРО 2012 та жіночого фіналу Ліги Чемпіонів УЄФА 2018, актор, журналіст та засновник напрямку IMPROVision – бачення життя, через закони імпровізації. За 11 років проведено сотні заходів розважального та освітнього напрямків та створено програми TEAMproviz, IMPROVersity, Game Of Rules.

1 квітня – вечір гумору та імпровізації, де на сцені з”являться відомі люди в незвичайних для себе амплуа та візьмуть участь в гуморитичних сюжетах без сценарію та за допомогою глядачів. Це і є вечір IMPROV COMEDY.

Метки:

Київ, Grand Hall Khreschatyk
Билеты от 280 грн!
Купить билет на IMPROV CLUB шоу: Нам – 11
Афиша Київ, Grand Hall Khreschatyk 2020. Купить билеты в Київ со скидкой онлайн. Концерты в Київ