Viva Victoria

Дніпро, Дніпропетровський Академічний Театр Опери та балету
Билеты от 150 грн!
Купить билет на Viva Victoria - 09.04.2020 19:00

Вікторія Лук’нець — всесвітньо відома оперна співачка, народна артистка України, примадонна Віденської опери. Українка, яка своїм співом підкорює глядачів в усьому світі. Вона виступає на сценах кращих оперних театрів: Метрополітен-опера у Нью-Йорку, Ла Скала у Мілані, Королівський театр Ковент-Гарден у Лондоні, Опера Бастіль у Парижі, Баварська державна опера у Мюнхені, Гамбурзька державна опера, Німецька державна опера у Берліні та інш.

Відомий італійський режисер Франко Дзефіреллі назвав імена «трьох великих Травіат»: Марії Каллас, Терези Стратас та Вікторії Лук'янець. У її репертуарі більше 50-ти провідних партій сімома мовами. Серед яких: Цариці ночі в опері Моцарта «Чарівна флейта», Джільди (“Ріголетто”), Віолетти (“Травіата”) та Оскара (“Бал-маскарад”) в операх Верді, Адіни (“Любовний напій”), Розіни (“Севільський цирульник”) Дж. Россіні, Лючії (“Лючія ді Ламмермур”) Г. Доніцетті, Олімпії (“Казки Гофмана”) Ж. Офенбаха та інш. Почесне місце у її репертуарі займають твори українських класиків та українська народна пісня.

Саме 9 квітня на сцені нашого театру пролунає чарівний голос Вікторії Лук’нець у супроводі симфонічного оркестру під орудою Назара Яцківа.

Метки:

Дніпро, Дніпропетровський Академічний Театр Опери та балету
Билеты от 150 грн!
Купить билет на Viva Victoria
Афиша Дніпро, Дніпропетровський Академічний Театр Опери та балету 2020. Купить билеты в Дніпро со скидкой онлайн. Концерты в Дніпро