Comic Con Ukraine 2020

Київ, Арт-завод Платформа
Билеты от 400 грн!
Купить билет на Comic Con Ukraine 2020 - 05.09.2020 12:00

Дітям до 10-ти років (включно) вхід у супроводі дорослого – БЕЗКОШТОВНО, за умови не більше 2-х дітей на одного дорослого. ОБОВ'ЯЗКОВО мати на вході документ, що засвідчує вік дитини. Автограф та фото-сесії з Зірковими гостями сплачуються на загальних підставах не залежно від віку.

Великий міжнародний фестиваль сучасної поп-культури ComicConUkraine 2020 відбудеться у Києві 5-6 вересня. І знову головною локацією стане територія Арт-заводу Платформа, а це понад 35 000 кв.метрів!

Традиційно на вас чекатимуть:

– Грандіозне Cosplay- та Cover Dance-шоу на головній сцені з призовим фондом у 100 000 грн;

– Зустрічі з голлівудськими зірками;

– Ігрові турніри;

– Офіційні стенди від компаній кінопрокату та ігрових розробників;

– Презентації нових коміксів;

– Авторські виставки;

– Виступи музичних гуртів;

– Величезний тематичний маркет;

– Десятки фантастичних фотозон.

Та безліч сюрпризів! Атмосфера буде шаленою!

Більшість подробиць гік-конвенції наразі – велика таємниця, але ми вже готові відкрити завісу таємниці одного з гостей. Першим спеціальним гостем ComicConUkraine 2020 стане німець Бена Бергманн більше відомий якMaulCosplay – офіційний косплеєр CD Project Red, компанії розробника серії відеоігор Відьмак та Cyberpunk 2077. Саме Відьмак у втіленні Бена підкорив мільйони фанів з усього світу! За його перевтіленнями в Інстаграмі слідкує понад 250 тисяч людей, адже те, із якою точністю та майстерністю він змінює складні образи, вражає. В його арсеналі також боєць у масці Скорпіон із “Смертельної битви”, напівбог Кратос з гри “Бог війни”, ҐелертҐріндельвальд із “Фантастичних звірів” та багато інших героїв. На спеціальному стенді Бен проведе безкоштовні автограф- та фотосесії, у лекторії розповість про свій чималий косплей-досвід, а також візьме участь у суддівстві CosplayShow у номінаціях Гран-Прі та WorldCosplaySummitUkraine.

Цього року ComicConUkraine планує перевершити самого себе. Нагадаємо, що у минулі роки серед зіркових гостей конвенції були мандрівник у часі Крістофер Ллойд, легендарний гном Ґімлі – Джон Ріс Девіс, андроїд Коннор – Брайан Декарт, батько 3Д шутерів та автор гри DOOM – Джон Ромеро, а також войовничий Мачете Денні Трехо.

Підписуйтеся на гік-конвенцію у соцмережах, аби не пропустити нічого важливого!
facebook.com
www.instagram.com

Метки:

Київ, Арт-завод Платформа
Билеты от 400 грн!
Купить билет на Comic Con Ukraine 2020
Афиша Київ, Арт-завод Платформа 2020. Купить билеты в Київ со скидкой онлайн. Концерты в Київ