Lords of the Sound «Music of Hans Zimmer»

Київ, Палац Культури КПІ
Билеты от 200 грн!
Купить билет на Lords of the Sound «Music of Hans Zimmer» - 03.06.2020 19:00

3 червня о 19:00 оркестр Lords of the Sound підготував черговий сюрприз, незабутній вечір з новою программою «Music of Hans Zimmer» на сцені ЦКМ КПІ.

«Темний лицар», «Інтерстеллар», «Гравітація», «Шерлок Холмс, «Ангели і Демони», «Код да Вінчі», «Перл Харбор, «Гладіатор», «Місія нездійсненна. Початок», «Пірати Карибського моря» – хіти Ганса Ціммера, у виконанні знаменитого симфонічного оркестру Lords Of The Sound!

Ганс Ціммер німецький кінокомпозитор, який знайшов свою популярність після виходу культового фільму «Людина дощу». «Придумуючи музику до «Людині дощу», я весь час думав: не намагайся заглушити героїв. Не лізь на перший план. Реймонд, головний герой, насправді не розуміє, де він знаходиться. Він бачить світ не так, як ми… Чому б не створити «музику світу» для світу, який існує тільки в його голові?» – згадує Ганс. Ця робота стала справжнім проривом в його кар'єрі – Ціммер удостоївся номінації на премію «Оскар». Кращі режисери Голівуду вишикувалися в чергу, щоб працювати з ним. І Ганс віддавався роботі повністю, часто вигадуючи музичні теми для двох-трьох картин одночасно. Його музика так вразила студію «Дісней», що вони замовили Ціммеру композицію для мультика «Король-лев». Музична тема мультфільму принесла композитору три найпрестижніші нагороди – «Оскар», «Золотий глобус» і «Греммі». Надалі Циммер продовжував отримувати численні нагороди, ставши воістину кращим з кращих в Голлівуді. Рідкісна церемонія «Оскар» обходиться без номінанта Ціммера.

Приголомшливий успіх концертів оркестру Lords Of The Sound у поєднанні з кращими композиціями Ганса Ціммера занурить Вас у незабутні відчуття теплого літньго вечора, атмосферу прекрасної казки наповненою красою симфонічного звучання улюблених композицій, рок-бенду, яскравими візуальними ефектами, потужними вокальними партіями солістів і хору, енергією і нестримним позитивом всього колективу!

У концерті беруть участь музиканти оркестру Lords of the Sound.
Соліст: Ярослав Радіоненко.
Диригент: Шахрох Фатхізаде.
Продюсер: Андрій Новаторів.

Метки:

Київ, Палац Культури КПІ
Билеты от 200 грн!
Купить билет на Lords of the Sound «Music of Hans Zimmer»
Афиша Київ, Палац Культури КПІ 2020. Купить билеты в Київ со скидкой онлайн. Концерты в Київ