Квест «Майнкрафт. Новий рівень» для дітей на природі

Київ, ВДНГ
Билеты от 300 грн!
Купить билет на Квест «Майнкрафт. Новий рівень» для дітей на природі - 02.05.2020 15:30

Квест “майнкрафт. Новий рівень” для дітей на природі в парку ВДНГ (ВДНХ)
Куди піти з дитиною в Києві в суботу?

На регулярно-відкритий квест “Майнкрафт. Новий рівень” для дітей на природі по території ВДНГ
Легенда квесту “Майнкрафт. Новий рівень”

Під час проходження квесту «Майнкрафт» учасники знаходять ресурси, створюють різні корисні предмети, трансформують і пристосовують їх для вирішення завдань. Виконуючи завдання квесту, юні учасники можуть «втратити» деякі з важливих для життєдіяльності параметри, однак беручи участь в наступних рівнях, хлопці та дівчата зможуть відновити втрачені сили.

Зовсім скоро настане ніч і всі моби вийдуть на свободу. Стів зовсім не готовий до зустрічі з монстрами. Необхідно допомогти йому вижити. Для цього потрібно знайти алмаз, за допомогою якого квестмани скрафтять алмазний меч, а також побудують будинок. У цьому хлопцям та дівчатам допоможуть друзі Стіва – Кріппери. Стів сподівається на допомогу дітей.

Майнкрафт для багатьох став воістину культовою грою, за допомогою якої відкриваються вражаючі можливості для прояву логіки, архітектурні та дизайнерські таланти. Тепер кожна дитина насправді може перенестися в цей дивовижну всесвіт на ВДНГ
У вихідні ми організовуємо КОМАНДНІ квести на природі для дітей в парках Києва. Це означає, що ви можете привести на захід одного або декількох хлопців та дівчат, а компанію для гри ми підберемо для них самі! Такий квест – це не тільки розвага, прекрасний відпочинок і нові друзі, а й пізнавальна пригода в ігровій формі на свіжому повітрі!

ЯК ПРОВОДИТЬСЯ
Регулярно-відкритий квест “Майнкрафт. Новий рівень” для дітей на природі по території ВДНГ?
Для проходження квесту ми формуємо групу до 15 учасників приблизно одного віку. Кожну таку групу супроводжують наші костюмовані ведучі і координатор, який допомагає учасникам і дивиться за порядком. На початку квесту кожному учаснику видається квест-карта, на якій позначено завдання і локації, які необхідно пройти за одну годину.Протягом квесту за виконання завдань діти отримують Квестмані (внутрішня валюта). В кінці квесту діти зможуть придбати, за отримані під час гри Квестмані, подарунки або зібрати їх на більш дорогі призи! В кінці квесту кожен учасник отримує паспорт Квестмана в якому після проходження квесту отримує квест-штамп про проходження квесту!Побувавши на всіх квестах, при наявності всіх квест-штампів, учасник отримує доступ до відвідування імерсивного дитячого квесту і візу другого рівня з доступом до закритих ВІП квесту!

Переваги командних квестів від компанії “Квестманія”:
– Вам не потрібно шукати компанію для своєї дитини, він може познайомитися з іншими дітьми і цікаво провести з ними час.
– Квест проводиться на свіжому повітрі в супроводі професійних акторів і координаторів.
– В кожному парку дітей чекає свій оригінальний сценарій з цікавим і насиченим сюжетом.
– Завдання спрямовані на розвиток нестандартного мислення і логіки.
– Під час гри формується вміння працювати в команді, адже для виконання поставленого завдання доведеться проявити кмітливість.
– Ваша дитина зіткнеться з безліччю випробувань, а саме: цікавими ребусами і загадками, криптограмами, анаграмами, випробуваннями на спритність і уважність, завданнями на логіку і креативність, вікторинами і звичайно ж безліччю інших пригод.
– Учасник отримає солодощі або сувеніри від компанії “Квестманія”, а також паспорт Квестмана, який в подальшому гарантує знижку на інші квести.
– Ви можете замовити квест, як для однієї дитини, так і для всієї команди. Також ви можете замовити день народження в стилі квест. У період квесту у батьків буде час для того, щоб приділити увагу собі, відвідати інші локації на ВДНГ або провести час в затишних ресторанах.

Регулярно-відкритий квест “Майнкрафт. Новий рівень” для дітей на природі по території ВДНГ
Рекомендований вік: від 7 до 11 років.
Тривалість квесту: 1 година.
Час проведення: щосуботи о 15:30.
Місце проведення: ВДНГ, проспект академіка Глушкова, 1.
Місце зустрічі: біля інфо-центру

Обов'язкове бронювання місця в команді за номером телефону: 063 736 21 06
Всього 15 місць! Встигніть записати вашу дитини в команду!* Тільки за попереднім записом!

Поради для батьків:
Зручне взуття для Вашої дитини.
Комфортний одяг для активних ігор.
Хороше самопочуття і відмінний настрій.
Батьки в грі участь не беруть і супроводжують дітей за бажанням, але не обов'язково.
На території парку ВДНГ є кафе для очікування своїх дітей.

Метки:

Київ, ВДНГ
Билеты от 300 грн!
Купить билет на Квест «Майнкрафт. Новий рівень» для дітей на природі
Афиша Київ, ВДНГ 2020. Купить билеты в Київ со скидкой онлайн. Концерты в Київ