Квест «Час ФБР» для дітей на природі

Київ, ВДНГ
Билеты от 300 грн!
Купить билет на Квест «Час ФБР» для дітей на природі - 03.05.2020 17:30

Квест “Час ФБР” для дітей на природі в парку ВДНГ (ВДНГ)
Куди піти з дитиною в Києві в неділю?
На регулярно-відкритий квест “Час ФБР” для дітей на природі по території ВДНГ

Легенда квеста “Час ФБР”
ФБР завжди розслідувало найскладніші й найзаплутаніші злочини. У ньому працюють найспритніші та найдосвідченіші агенти. Іноді їм доводиться ризикувати своїм життям, щоб виконати свій обов'язок. Але вони з честю проходять усі випробування. Під час екологічної та політичної нестабільності є вороги, які хочуть все знищити і загрожують усьому людству. З такою справою зіткнулися агенти ФБР і тепер їм потрібно з усім розібратися. Як стало відомо від надійного джерела, хтось збирається все занапастити за допомогою супутника зі смертельним променем. Нашим героям потрібно в найкоротші терміни знешкодити зброю негідника. Якщо ваші дітки відважні, то швидше приведіть їх на допомогу нашим відважним агентам!
У вихідні ми організовуємо КОМАНДНІ квести на природі для дітей в парках Києва. Це означає, що ви можете привести на захід одного або декількох хлопців та дівчат, а компанію для гри ми підберемо для них самі! Такий квест – це не тільки розвага, прекрасний відпочинок і нові друзі, а й пізнавальна пригода в ігровій формі на свіжому повітрі!

ЯК ПРОВОДИТЬСЯ
Регулярно-відкритий квест “Час ФБР” для дітей на природі по території ВДНГ?
Для проходження квесту ми формуємо групу до 15 учасників приблизно одного віку. Кожну таку групу супроводжують наші костюмовані ведучі і координатор, який допомагає учасникам і дивиться за порядком. На початку квесту кожному учаснику видається квест-карта, на якій позначено завдання і локації, які необхідно пройти за одну годину.Протягом квесту за виконання завдань діти отримують Квестмані (внутрішня валюта). В кінці квесту діти зможуть придбати, за отримані під час гри Квестмані, подарунки або зібрати їх на більш дорогі призи! В кінці квесту кожен учасник отримує паспорт Квестмана в якому після проходження квесту отримує квест-штамп про проходження квесту!Побувавши на всіх квестах, при наявності всіх квест-штампів, учасник отримує доступ до відвідування імерсивного дитячого квесту і візу другого рівня з доступом до закритих ВІП квесту!

Переваги командних квестів від компанії “Квестманія”:
– Вам не потрібно шукати компанію для своєї дитини, він може познайомитися з іншими дітьми і цікаво провести з ними час.
– Квест проводиться на свіжому повітрі в супроводі професійних акторів і координаторів.
– В кожному парку дітей чекає свій оригінальний сценарій з цікавим і насиченим сюжетом.
– Завдання спрямовані на розвиток нестандартного мислення і логіки.
– Під час гри формується вміння працювати в команді, адже для виконання поставленого завдання доведеться проявити кмітливість.
– Ваша дитина зіткнеться з безліччю випробувань, а саме: цікавими ребусами і загадками, криптограмами, анаграмами, випробуваннями на спритність і уважність, завданнями на логіку і креативність, вікторинами і звичайно ж безліччю інших пригод.
– Учасник отримає солодощі або сувеніри від компанії “Квестманія”, а також паспорт Квестмана, який в подальшому гарантує знижку на інші квести.
– Ви можете замовити квест, як для однієї дитини, так і для всієї команди. Також ви можете замовити день народження в стилі квест. У період квесту у батьків буде час для того, щоб приділити увагу собі, відвідати інші локації на ВДНГ або провести час в затишних ресторанах. Фотозвіт з наших квестів можна подивитися туть.

Регулярно-відкритий квест для дітей “Час ФБР” на ВДНГ від компанії “Квестманія”
Рекомендований вік: від 9 до 12 років.
Тривалість квесту: 1 година.
Час проведення: щонеділі о 17:30.
Місце проведення: ВДНГ, проспект академіка Глушкова, 1.
Місце зустрічі: біля інфо-центру

Обов'язкове бронювання місця в команді за номером телефону: 063 736 21 06
Всього 15 місць! Встигніть записати вашу дитини в команду!* Тільки за попереднім записом!

Поради для батьків:
Зручне взуття для Вашої дитини.
Комфортний одяг для активних ігор.
Хороше самопочуття і відмінний настрій.
Батьки в грі участь не беруть і супроводжують дітей за бажанням, але не обов'язково.
На території парку ВДНГ є кафе для очікування своїх дітей.

Метки:

Київ, ВДНГ
Билеты от 300 грн!
Купить билет на Квест «Час ФБР» для дітей на природі
Афиша Київ, ВДНГ 2020. Купить билеты в Київ со скидкой онлайн. Концерты в Київ