«Воплі Відоплясова» Благодійний онлайн-концерт презентація альбому групи

Online, Online
Билеты от 50 грн!
Купить билет на «Воплі Відоплясова» Благодійний онлайн-концерт презентація альбому групи - 25.04.2020 20:00

ВВ запрошують на віртуальний бенкет, де запрезентують

Свій легендарний альбом 'Закустика'

25 квітня о 20:00 український гурт «Воплі Відоплясова» проведе онлайн концерт. Це буде акустичний виступ у приміщенні концерт-холу ВВ22. Таким чином гурт хоче підтримати своїх прихильників в умовах карантину. Доступ до перегляду повтору буде вільним для всіх бажаючих. Водночас музиканти звертаються до своїх прихильників з проханням про збір коштів. Значна їх частина буде переведена фонду «Життєлюб», який опікується людьми старшого віку. «ВВ» закликають інших музикантів та діячів культури приєднатись до цієї ініціативи!

ДЕ: PlayitPlay.com

Олег Скрипка, лідер «ВВ»: «Карантин ще триває, а це означає, що у нас немає змоги зустрічатися з нашими фанатами наживо.Але ж михочемо підтримати вас своїми піснями та трохи звеселитись. Тож, онлайн – це прекрасний засіб побачитись з вами знов. Звичайно, краще понад усе – це живі виступи, живе спілкування. Але є у цьому всьому і супер плюс – чудова можливість потрапити на наш виступ з будь якого куточка світу!

Часто фани звертаються з проханням зробити виступи онлайн і про готовність зробити донейшн. Будемо щиро вдячні за допомогу і радо переведемо частину коштів фонду «Життєлюб», який опікується старшими людьми, які зараз потребують найбільшої допомоги та захисту. А особливо ті, хто залишився один, і кому потрібна особлива увага та фінансова підтримка. Це може будь-яка сума!  Давайте  допоможемо разом!

Ми готуємо наш виступ з програмою «Закустика», що народилася іще в Паризських кабаре. Це така собі акустична версія нашого репертуару відповідно під закуску, що слідує з назви;-) Тож, запрошуємо на ВІРТУАЛЬНИЙ БЕНКЕТ! З нас – файна музика! З вас –  випивка та закусь!Будьмо Здорові!».

Історія альбому «ВВ» «Закустика» розпочалась майже 30 років тому у Франції і  досі викликає велику зацікавленість серед шанувальників.Почалось все з  того, що у Парижі музиканти «ВВ» познайомилися із французьким гуртомLes VRP.

Ось що розказує про це Олег Скрипка«Ми одразу порозумілися з нашими французькими побратимами, тому що вони були теж такі собі «панки-приколісти», як і ми у той час. Їм подобався імідж ВВ, і нам їх світогляд і прикид. Тому ми влаштували декілька спільних турів в Україні і Франції. VRP був тоді топовим колективом у Франції і наші друзідуже підігріли в себе нашу популярність. На той час ми багато експерементували на концертах, часто преривали електричнупрограмуі переходили на безбашеннуакустику, під час якої французи отримували естетичний катарсис. Цей блок і називався – «Закустика».

Співак з VRP Нері Катіно спродюсував запис нашого альбому. Вони щойно тоді повернулися з Японії, і Нері придбав супер сучасний рекодер, на який він і записав ВВ під час живого виступу у паризькому бістро «Ше Піф» біля Бастилії прям з одного дубля. В його основу лягли добре відомі пісні з репертуару ВВ, а також адаптовані панк-версії народних пісень. Грали на тому, що було: два баяни, акустична гітара, тамбурин і чохол від баяна замість барабану, на якому Сашко Піпа грав порожньою пластиковою пляшкою з під шипучки.

Записаний альбом у Парижі було випущено в Україні на касетах. Всі касети миттєво розпродалися, сам майстер-оригінал загубився. Пізніше, коли був створений власний вевешний лейбл «Країна Мрій»  і було вирішено випустити на вінілі  усі альбоми ВВ, то виявилось, що не вистачає лише одного альбому – «Закустика». Пошуки тривали довго, та, зрештою,  знайшли один примірник, що майже чудом зберігся в ідеальній якості. Касету було відцифровано, зроблено ремастеринг, і альбом був випущений на вінілі у грудні 2019 року обмеженим тиражем.  До нього також увійшов кавер на пісню французьких друзів гурту – VRP «Лєо». Цей варіант виконання також був створений за тих давніх часів, але тільки зараз хлопці реалізували його в студії.

Тож, 25 квітня славнопо бенкетуємо онлайн та почуємо пісні ВВ з альбому «Закустика» і не тільки!

Це буде вечір справжніх емоцій та драйву!

ЩО: Віртуальний бенкет з ВВ
ДЕ: PlayitPlay.com
КОЛИ: 25 квітня о 20:00
 
Як в умовах карантину та фінансової кризи  допомогти улюбленим музикантам, організаторам концертів та концертним майданчикам:

Купуйте музику на стрімінгових сервісах та квитки на перенесені концерт.

Замовляйте мерч та робіть гарні селфі.

Підписуйтесь та спілкуйтесь на сторінках ваших улюбленців в соцмережах. Ваша моральна підтримка потрібна їм зараз не менше, ніж їхня – вам!

Метки:

Online, Online
Билеты от 50 грн!
Купить билет на «Воплі Відоплясова» Благодійний онлайн-концерт презентація альбому групи
Афиша Online, Online 2020. Купить билеты в Online со скидкой онлайн. Концерты в Online