Святослав Кондратів «I Love Carnaval»

Кропивницький, Академічний обласний український музично-драматичний театр ім. М. Л. Кропивницького
Билеты от 290 грн!
Купить билет на Святослав Кондратів «I Love Carnaval» - 31.10.2020 17:00

Друзі! Щиро бажаємо всім здоров’я та гарного настрою!

Ми дуже піклуємось про вас, тому всі наші концерти в рамках туру Святослава Кондратіва «I LOVE CARNAVAL» проходитимуть з дотриманням всіх вимог та рекомендацій МОЗ України!

У випадку відміни заходу, або його перенесення ми гарантуємо 100% повернення всіх коштів!

Перша скрипка України Святослав Кондратів та його проєкт #СвітОчимаСкрипаля відомий дивовижними музичними відео, які знімає Артист у найпрекрасніших куточках світу — Метеорах Греції, дюнах Сахари, Норвезьких фіордах, Венеції, Барселоні, Парижі. Музика Маестро вже підкорила серця тисяч шанувальників на всій території України та за її межами, а більш ніж 200 концертів за останні три роки, які дав скрипаль разом зі своїм бендом на провідних концертних майданчиках країни, підтверджують високий рівень та популярність Артиста.

Кожного разу Святослав Кондратів дивує своїх прихильників новими подорожами і новими авторськими композиціями. Концертний тур «I LOVE CARNAVAL» не стане винятком. Маестро підготував для вас розповідь про надзвичайну мандрівку, надихнувшись якою, створив нову програму у темпераментному та романтичному іспанському стилі.

«Артист не може жити без творчості, без музики, без нових проєктів, без зустрічей з Вами, дорогі друзі!», — розказує Святослав Кондратів. «Тож після завершення попереднього туру «ViKing», ми відразу ж почали готуватись до зйомок нових вражаючих музичних відео на одному з фантастичних островів в Атлантичному океані — Tenerife. Нам нечувано пощастило! На додачу до чудових краєвидів велетенських скель Los Gigantes, кратеру вулкану Teide, майже дзеркальних від чорного піску пляжів Playa de Arenal та Playa de Benijo, неймовірної краси чудернацьких тропічних рослин в Національному парку Rural de Anaga, нам вдалося побувати на Карнавалі, що проходив тоді в столиці острова — Santa Cruz! За своїми масштабами, він другий у світі після бразильського карнавалу в Ріо-де-Жанейро!

Неймовірне дійство музики, танців, розкішних та феєричних костюмів вразило мене настільки, що я вирішив присвятити цьому цілу програму. Це буде моя сага про любов до цього райського куточка земної кулі, моя пісня про несамовите кохання і жагучу пристрасть під запальні ритми іспанських гітар.

Поїздка відбулась наприкінці лютого 2020 року і ми ледь встигли повернутися до України перед неочікуваним всесвітнім колапсом. Проте життя продовжується, і позитивні емоції — невід'ємна частина нашого життя. Тож ми з моєю командою вирішили підтримати вас і подарувати не просто гарний настрій, а й частинку тієї райської насолоди, яку відкрив нам цей казковий, неймовірної краси острів!

З нетерпінням чекаю на зустріч з вами!

Щиро ваш, Святослав Кондратів!


Кропивницький, Академічний обласний український музично-драматичний театр ім. М. Л. Кропивницького
Билеты от 290 грн!
Купить билет на Святослав Кондратів «I Love Carnaval»
Афиша Кропивницький, Академічний обласний український музично-драматичний театр ім. М. Л. Кропивницького 2020. Купить билеты в Кропивницький со скидкой онлайн. Концерты в Кропивницький