Танцювальний ринг: Ансамбль ім. Вірського vs Ансамбль Гуцулія

Київ, Місце проведення: МЦКМ
Билеты от 450 грн!
Купить билет на Танцювальний ринг: Ансамбль ім. Вірського vs Ансамбль Гуцулія - 04.11.2020 17:00

Два майстерних ансамблі сучасності – ВІРСЬКИЙ VS ГУЦУЛIЯ – зустрінуться на танцювальному рингу в Києві!

Танцювальна битва, аналогів якій не має в жодній країні світу!

Дві легенди танцю: Національний Заслужений Академічний ансамбль танцю України ім. Павла ВІРСЬКОГО та Івано-Франківський національний академічний Гуцульський ансамбль пісні і танцю «ГУЦУЛІЯ» зустрінуться

4 листопада у Жовтневому Палаці на танцювальному двобої!

Ви так довго чекали на цю подію! Так, це буде справжній БІЙ! Точніше БАТЛ, якому позаздрять «Танці з зірками». Градус події – на межі.

Ви побачите все: силу, пристрасть, потужний ураган емоцій… І все заради того, щоб показати вам блискучу майстерність і оригінальну інтерпретацію національних танцювальних стилів України!

Ансамбль імені ВІРСЬКОГО – 100 пристрасних артистів – повних життя, веселих, щирих українців з неймовірною енергетикою. Кожен їхній виступ – подія, кожен танець – мистецтво! Віртуозність та майстерність ансамблю імені Вірського є признаним каноном незрівнянного українського танцю у світі!

Ансамбль «ГУЦУЛІЯ» – справжня перлина Карпатського краю! Професійна довершеність присутня у всьому: від розкоші барвистих костюмів до найтоншого жесту танцюриста. Завдяки роботі видатних діячів культури, Гуцулія підготувала для вас унікальне танцювальне шоу «Гуцульська міфо-опера-dance»!, що відтворює перекази, пісні та легенди про славного ватажка Олексу Довбуша – справжній діамант українського танцю!
Директор – Народний артист України Петро Князевич.
Головний балетмейстер – Народний артист України Іван Курилюк.
Режисер-постановник – Народний артист України Василь Вовкун.
Композитор – заслужений діяч мистецтв України Володимир Павліковський.

Ансамбль «Гуцулія» було обрано на конкурсній основі як колектив, який знають і поважають поціновувачі танцю в Україні та за її межами. У відборі приймав активну участь ансамбль РУСТАВІ!, який нажаль не зможе приїхати до України через карантинні обмеження, але з нетерпінням чекає на зустріч і бажають вам отримати справжню насолоду від кращого танцювального проекту цієї осені!

Ви готові до такої масштабної події? Якщо так – тоді повідомляємо, що на сцені для вас танцюватимуть найкращі українські артисти! І ще: ці хлопці не страхують ноги, не вигадують про себе легенд. Вони просто танцюють так, що слова зникають. Залишаються тільки емоції.

Заінтриговані? Приходьте і відчуєте всю велич двох грандіозних танцювальних ансамблів України!

Концерт відбудеться з виконанням усіх рекомендацій МОЗ.

4 листопада | МЦКМ (Жовтневий Палац) | Київ

Купуйте квитки за спеціальною ціною вже зараз!

Метки:

Київ, Місце проведення: МЦКМ
Билеты от 450 грн!
Купить билет на Танцювальний ринг: Ансамбль ім. Вірського vs Ансамбль Гуцулія
Афиша Київ, Місце проведення: МЦКМ 2020. Купить билеты в Київ со скидкой онлайн. Концерты в Київ