Stephen Ridley (Киев)

Київ, Місце проведення: МЦКМ
Билеты от 450 грн!
Купить билет на Stephen Ridley (Киев) - 12.03.2021 19:00

Нове відкриття Британіі – музикант Stephen Ridley, вперше зіграє в Україні.

12 березня 2021 року в Києві дасть концерт молодий британський музикант Стівен Рідлі. Стівен – автор музики й текстів, віртуозний піаніст та чуттєвий вокаліст, який швидко набирає популярність в онлайні, пачками отримує схвальні відгуки музичних критиків й збирає тисячні зали по всьому світу.

“Багато артистів відмовляються від мрії про велику сцену й повертаються до звичайного життя, часто втрачаючи багаторічну практику, але обираючи стабільність. Стівен Рідлі зробив навпаки: відмовився від багатообіцяючої кар’єри в інвестиційному банкінгу, щоб реалізувати свою мрію стати успішним артистом.
Я бачив виступи Стівена кілька разів, і мене захоплює, як він відчуває пісні. Незалежно від того, виконує він кавер чи власний трек, ви відчуваєте його в самій основі композиції, його живу емоцію, експресивно виражену кожною нотою та словом..

— Danny Williams, London Lifestyle Magazine

Кілька фактів про Стівена Рідлі:
– має бездоганну зовнішність й манери британського денді
– напряму спілкується з фанами в соціальних мережах
– часто грає вуличні концерти
– на концертах виконує як власні пісні, так і кавера світових хітів, які в його виконанні отримують нове прочитання
– восени планує презентувати дебютний альбом

Список фанів Стівена Рідлі поповнюється з першого перегляду його лайвів. Можете перевірити:
Stephen Ridley – I PUT A SPELL ON YOU
Stephen Ridley – Rihanna – We Found Love Cover
За досвідом Біллі Айліш ми знаємо, що в сучасному діджитал світі успіх артиста може початися задовго до виходу першого альбому. Тож не пропустіть нагоду восени почути нове музичне відкриття Британіі в Україні.

Концерт талановитого Стівена Рідлі відбудеться в Києві в Міжнародному центрі культури та мистецтв 12 березня. За два дні до київського шоу, 10 березня, Стівен запланував концерт у Львівській Опері. Слухати артиста комфортніше в “сидячій” залі, тому організатори подіі обрали найкращі для цього формату локаціі в Києві та Львові. Прийти на концерт можна всією родиною, музика Рідлі рекомендована кожному.

Важливо: під час концерту організатор події гарантує дотриматися всіх офіційних правил та нормбезпеки, щодо проведення концертів в Україні цієї весни.

Метки:

Київ, Місце проведення: МЦКМ
Билеты от 450 грн!
Купить билет на Stephen Ridley (Киев)
Афиша Київ, Місце проведення: МЦКМ 2020. Купить билеты в Київ со скидкой онлайн. Концерты в Київ