Вова Остапчук. Зірковий STAND-UP

Київ, NAVY
Билеты от 400 грн!
Купить билет на Вова Остапчук. Зірковий STAND-UP - 15.11.2020 17:00

VIVA! Запрошує на найяскравіше розважальне шоу Володимира Остапчука «Зірковий Stand Up»

Перший журнал про відомих людей «Viva!» запрошує на гумористичне розважальне шоу з українськими зірками «Зірковий Stand Up», який проведе один з кращих українських стендап-коміків, телеведучий, актор Володимир Остапчук у новому порту відпочинку «NAVY» 15 листопада о 17.00. Місце, яке здивує вас гастрономічною кухнею та атмосферою, створеною для ваших особливих подій.

Глядачів вечора очікує багато інтелектуального гумору з головними зірками країни, яскрава імпровізація та життєві історії близькі кожному!

На вечірці свої авторські програми представлять: Бекір Мамедієв – stand-up комік, сценарист «Квартал 95», резидент «Гуднайт клаб» на 1 1, Микола Зирянов – переможець «Розсміши коміка», учасник «Відкритого мікрофону на ТНТ», Настя Дєрская – найвідвертіша дівчина в цьому жанрі, резидент проекту «Підпільний Стендап» і «Stand Up Клуб».

Також гостей чекає перфоманс шоу від DJ і фешн-дизайнера Жана Гріцфельдта.

ВАЖЛИВО!
Ми дотримуємося всіх норм безпеки, рекомендованих Міністерством охорони здоров'я, тому врахували всі правила необхідні під час проведення культурно-мистецьких заходів (дотримано відстань між столами, вимірюємо температуру, масковий режим співробітників).

Метки:

Київ, NAVY
Билеты от 400 грн!
Купить билет на Вова Остапчук. Зірковий STAND-UP
Афиша Київ, NAVY 2020. Купить билеты в Київ со скидкой онлайн. Концерты в Київ