Kyiv Modern Ballet. In pivo veritas. Девять свиданий

Київ, Киевский театр оперы и балета для детей и юношества
Билеты от 150 грн!
Купить билет на Kyiv Modern Ballet. In pivo veritas. Девять свиданий - 01.12.2020 19:00

Вечір одноактних балетів:

«In pivo veritas», прем’єра «Дев’ять побачень»

IN PIVO VERITAS

на ірландську народну музику та музику доби Ренесансу

балет на 1 дію

«In vino veritas» («Істина – у вині») – гласить антична мудрість. «In pivo veritas» («Істина – у пиві») – з посмішкою виправляють творці вистави. Слабоалкогольне видовище, запропоноване вашій увазі, створене нами винятково для задоволення нестримної жаги танцю – автора та виконавців. Всі збіги з реаліями життя – випадкові. Концептуальні висновки, аналітичні викладки та паралелі з суміжними мистецтвами – заохочуються. А також… Та втім, цього досить.

Прем'єра вистави відбулася 25 травня 2011 року
Прем’єра
ДЕВ’ЯТЬ ПОБАЧЕНЬ
на музику Ф. Шопена
балет на 1 дію

«Він і Вона – початок взаємостосунків, перше побачення. Здавалося б, про це вже все сказано, зіграно, проспівано, станцьовано… Фортепіанні прелюдії Шопена. Скільки разів ця безсмертна музика ставала основою для розповідей про любов? Але в тому й полягає магія мистецтва, де кожен автор, торкаючись до споконвічних тем і сюжетів, витягує із них нові значення та емоції – Орфей і Еврідіка, Ромео і Джульєтта, Шопен і Жорж Санд… Та мій новий балет «Дев’ять побачень» не про них. Герої вистави – звичайна пара, яка намагається розпочати свої взаємостосунки. Перші кроки назустріч один одному – зворушливі, інколи безглузді, інколи трагічні. Міні енциклопедія перших побачень без непотрібного моралізування і дидактизму. Просто дві людські самотності, намагаються бути разом і просто музика Шопена», – розповідає про постановку Раду Поклітару, головний балетмейстер Академічного театру «Київ Модерн-балет».

Метки:

Київ, Киевский театр оперы и балета для детей и юношества
Билеты от 150 грн!
Купить билет на Kyiv Modern Ballet. In pivo veritas. Девять свиданий
Афиша Київ, Киевский театр оперы и балета для детей и юношества 2020. Купить билеты в Київ со скидкой онлайн. Концерты в Київ