Stand-Up в Život A Pivo

Київ, Život A Pivo
Билеты от 100 грн!
Купить билет на Stand-Up в Život A Pivo - 18.11.2020 19:30

«Stand-Up в Život A Pivo»

Стендап – це сміливий та відвертий гумор про нас і про те, що відбувається навколо. На концерті кожен глядач стає частиною стендап комедії. Коміки щиро діляться своїми думками та емоціями, які нікого не залишать байдужим!

Знайомі життєві ситуації, курйози, проблеми та теорії їх смішного вирішення. Все це і багато іншого на вечорі справжньої стендап-комедії!

18 листопада, виступають:
– ІВАН ЖОРНОКЛЕЙ – киянин з амбіціями приїжджого. Молодий сім’янин, якому за тридцять. Засновник та ведучий «Ukrainian Stand-Up Agency».
– АНДРІЙ БЕРЕЖКО – переможець «Розсміши коміка» на «1 1», резидент «Гуднайт_клаб» на «1 1», учасник «Сomedy Батл» на «ТНТ».
– ДЕНИС ДУМА – учасник відкритих мікрофонів та частий гість стендап вечірок у багатьох містах України. Переможець Internatoinal StandUp Comedy Week in KIEV.
– ЖЕНЯ БАБКОВ – комік, який входить в топ-10 кращих коміків по версії українських фестивалів стендап-комедії: O’fest 2016, Independent stand-up festival 2016 та 2017.
– СЕРГІЙ СТЕПАНИСЬКО – магістр української літератури та жіноцтва. Філолог, працює в IТ.

Тривалість програми – 90 хвилин. Шоу-програма представлена українською та російською мовами. Рекомендовано особам від 18 років.

«Ukrainian Stand-Up Agency» – серйозний підхід до смішних подій!

Метки:

Київ, Život A Pivo
Билеты от 100 грн!
Купить билет на Stand-Up в Život A Pivo
Афиша Київ, Život A Pivo 2020. Купить билеты в Київ со скидкой онлайн. Концерты в Київ