Пять плюс три

Київ, Дом Актёра
Билеты от 250 грн!
Купить билет на Пять плюс три - 17.12.2020 19:00

Лауреати міжнародних конкурсів –

Валерій СОКОЛОВ (скрипка), Костянтин КУЛЕБА (альт), Артем ПОЛУДЕННИЙ (віолончель), Олексій ШАДРІН (віолончель), Роман ЛОПАТИНСЬКИЙ (фортепіано) а також Варвара ВСИЛЬЄВА (скрипка), Владислав ОСАДЧИЙ (альт), Арсеній СТАВИЦЬКИЙ (віолончель)

П Р О Г Р А М А
ФРАНЦ ШУБЕРТ (1797 – 1828) –
Фортепіанний Квінтет Ля мажор, «Форель», ор.114
ЙОГАННЕС БРАМС (1833-1897)
Секстет №2 Соль мажор, ор.36

Організатор концерту агенція “EDERI MANAGEMENT”
Партнер концерту – благодійний фонд VERE MUSIC FUND

Напередодні чарівних новорічних свят ми даруємо кращу камерну музику світу від Шуберта – квартет «Форель» – це свято відпочинку, вечірки, прогулянки на природі, імпровізовані концерти, та суцільне почуття захвату!

Майже жодний концерт камерної музики не обійдеться без творів Брамса. Чудовості вечора додає Другий Секстет композитора.

Концертна сцена історичної будівлі Будинку Актора приймає світових зірок, які щиро діляться своїм мистецтвом зі молодим поколінням українських виконавців. Незабутні враження для глядачів на все життя!

Агенція “EDERI MANAGEMENT” – Ми прагнемо того, щоб класична і сучасна академічна музика зазвучала на повну силу і відчувала себе, як вдома..

Партнер концерту – благодійний фонд VERE MUSIC FUND, який надає українським музикантам гранти для участі в міжнародних конкурсах та майстер-класах.

Метки:

Київ, Дом Актёра
Билеты от 250 грн!
Купить билет на Пять плюс три
Афиша Київ, Дом Актёра 2020. Купить билеты в Київ со скидкой онлайн. Концерты в Київ